Vandentiekio avarija: kai kurie kauniečiai liko be vandens (papildyta)

Kai kurie kauniečiai skundžiasi, kad trečiadienio rytą liko be vandens. Kaip portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojas, vandens neturi kai kurie Senamiesčio ir Centro gyventojai.

„Iš pradžių galvojau, kad atjungė tik karštą vandenį, tai bala nematė, bet paaiškėjo, kad paliko visai be vandens. Ieškojau informacijos, kas nutiko, kol radau bendrovės „Kauno vandenys“ feisbuko paskyroje, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Senamiesčio gyventojas Aloyzas. – Kaimynai važiavo pro „Akropolį“, tai sakė, kad ten viskas skęsta. Tačiau kai kur miesto centre yra vandens, tad nuėjau į vienos kavinės tualeto kambarį, nusiskutau, nusiprausiau, dantis išsivaliau, nes turiu svarbų susitikimą, į kurį privalau nueiti tvarkingas.“

„Kauno vandenys“ informaciją apie vandentiekio avariją paskelbė šiek tiek po 11 val.

Regimanto Zakšensko nuotr.

„Informuojame, kad šiandien, apie 10.20 val., prie prekybos centro „Akropolis“ trūko magistralinė vandentiekio linija. Dėl ko įvyko avarija, aiškinamasi. Anot „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos viršininko, specialistai jau vyksta į vietą. Atkreipiame dėmesį, kad vandens tiekimas šiuo metu sutrikęs Centro, Vilijampolės ir Senamiesčio mikrorajonuose. Atsiprašome už laikinus nepatogumus. Dedame visas pastangas kuo greičiau pašalinti avarijos padarinius. Dėkojame už supratingumą ir kantrybę“, – feisbuke skelbė bendrovė „Kauno vandenys“.

Su problemomis susidūrė ir „Žalgirio“ arenos baseinas.

„Dėl techninių kliūčių baseine laikinai nėra vandens, tad naujų klientų kol kas nepriimame. Informuosime, kai tik situacija bus išspręsta. Dėkojame už jūsų supratingumą“, – feisbuke pranešė baseino administracija.

 Vėliau baseinas savo veiklą atnaujino.

Šiek tiek po vidurdienio „Kauno vandenys“ pranešė, kad gedimas lokalizuotas, vandens tiekimas buvo atnaujintas.

„Informuojame, kad apie 12 val. gedimas lokalizuotas, vandens tiekimas operatyviai atnaujintas tiek įmonėms, tiek gyventojams. Atkreipiame dėmesį, kad Centro, Senamiesčio ir Vilijampolės mikrorajonuose kol kas galimas vandens drumstumas“, – teigė įmonė.

Komentarą žiniasklaidai išplatino ir Kauno „Akropolio“ atstovai.

„Trečiadienį Karaliaus Mindaugo prospekte trūkus miesto magistralinei vandentiekio linijai, Kauno „Akropolis“ dirba įprastai, įvažiuoti ir išvažiuoti iš prekybos centro stovėjimo aikštelės taip pat galima be kliūčių. Kadangi avarija įvyko netoliese, palaikome ryšį su miesto tarnybomis ir sekame situaciją“, – teigė Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ir dar, pranešimas kad įvyko avarija kur ir kam pranešta. Išskyrus Kauno dieną. Ar viskas jūsų smegeninėje. Žmonės darbe, kodėl ne į telefpnus. gaila babkių? O gal kas iš miego į dušą....?

Jonas

Jonas portretas
Juokingiau ir negali būti. Prausiesi žmogus duše ir ant tavęs juodas kaip anglis ale vanduo. Suprantu, avarija, bet kodėl tai tęsėsi 45 minutes. KODĖL NEUŽSUKTI SKLENDES Į GYVGENAMUS NAMUS.Tai vyko Kęstučio 51 name. Pradėjus skambinti ir ieškoti teisybės kodėl tiek ilgai bėga bute juodas tirštas vanduo, tai buvo tas pats kaip į mėnulį prisiskambinti. Prisiskambinus kaip visada, pranešime valdžiai. Per gmail atsakymas toks pat. Kas žinote apie tokias avarijas, kas turėtų atjungti ar kažką daryti, kad nereiktų dezinfekuoti namų . Avarija, tai avarija ne tik ponų name, bet ir trijuose miesto kvartaluose, Tai kur extra žinutės gyventojams į telefonus, kas mokės už buto dezinfekciją, nes tam juodam vandenyje košėje kiek visokių brudų ir t.t. Jei kas nebuvote namuose ir nepajutote tos avarijos, patarčiau iš krano kol kas vandens negerti, nes tokio tiršto vandens nesame matę. Lieku ieškoti teisybės, bet tur būt atsk bus - jūsų namai, jūsų problemos, o kur ponai jūsų atsakomybė.

Slava

Slava portretas
Bilotaitei Slava Simonyte
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių