Verslininkas atskleidė, kiek kainuos pakilti naujuoju apžvalgos ratu

Jau kelios dienos smalsuolių dėmesį traukia ant Milikonių kalno atsiradęs apžvalgos ratas. Pramoga dar neprieinama, atliekami techniniai darbai, tačiau tai tik dienų klausimas, sakė šią paslaugą siūlysiantis verslininkas.

Pati Milikonių apžvalgos aikštelė yra gerokai virš miesto, tad galima tik įsivaizduoti, koks laukia adrenalino antplūdis atsidūrus apžvalgos rato aukščiausiame taške.

MB „Atrakcionai“ direktorius Gintaras Lisinskas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad šiuo ratu bus galima pakilti į 25 m aukštį.

Anot G. Lisinsko, viskas jau parengta, tereikia pasirūpinti elektros prievadu. „Žada, kad rytoj elektra turėtų būti. Kai tik elektrą gaunam, iš karto ir atsidarom“, – sakė vadovas.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė portalui kauno.diena.lt nurodė, kad Renginių ir pramoginių paslaugų organizavimo Kauno viešosiose vietose derinimo komisija, išnagrinėjusi MB „Atrakcionai“ prašymą, pritarė pramoginei paslaugai – apžvalgos ratui Milikonių kalno apžvalgos aikštelėje.

„Nors leidimas paslaugai išduotas, iki įrenginių naudojimo pradžios turi būti pateiktos įgaliotos įstaigos eksperto išvados, kad šie įrenginiai yra tinkami saugiai naudoti“, – pridūrė A. Augonė.

G. Lisinskas teigė, kad ekspertas galutines išvadas pateiks, kai tik bus elektra – tada iškart bus atlikti bandymai įrenginio naudojimo vietoje stebint ekspertui.

Kauniečiams reikia atrakcijos, reikia prasiblaškyti.

Jau nuspręsta, kad pramogos kaina asmeniui bus 5 eurai. Su suaugusiojo priežiūra kilti galės ir maži vaikai, tačiau vieni žvalgytis iš aukštai galės tik nuo tam tikro amžiaus.

Už šią sumą ratą apsukti bus galima kelis kartus. Apžvalgos ratas apsisuks maždaug per minutę.

„Norėjosi išbandyti. Aikštelė ir taip yra aukštai, tad ratas savo įspūdį tikrai padarys.

Anksčiau Kaune yra veikęs apžvalgos ratas prie Neries Jonavos g. „Ten buvo mano partnerių. Nežinau, ar jiems pasiteisino, bet manau, kad kauniečiams reikia atrakcijos, reikia prasiblaškyti“, – kalbėjo G. Lisinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domas

Domas portretas
Naktį dabar tiktai mirksi ir per langus matosi. Nesugeba išjungti ar kas tu sviesu

Jonas

Jonas portretas
Kokia kaina?

Liudas

Liudas portretas
Nesuprantu koks efektas tokioje vietoje pastatyti. Ten ir taip puikiai matosi nuo kalno rajonas. Tai koks cia idomumas ,kad dar 20 metru auksčiau. Vis vien tas pats vaizdas. Gal kazkur kitur .kad iskilti virš pastatu
VISI KOMENTARAI 71

Galerijos

Daugiau straipsnių