Vidurvasarį – grandiozinis krepšinio turnyras Raudondvaryje

  • Teksto dydis:

Gatvės krepšinis grįžta vasaros sezonui: prasideda Lietuvos 3x3 krepšinio čempionatas. Per pirmąjį etapą startavęs Rokiškyje, vidurvasarį jis persikels į Raudondvarį.

Atskirų turnyrų metu komandos kovos dėl kelialapių į tolimesnius ir kur kas svarbesnius turnyrus. 3x3 krepšinio asociacijos socialiniai partneriai Rimanto Kaukėno paramos grupė birželio 1 d. taip pat kviečia krepšinio aistruolius į labdaringą 3x3 krepšinio turnyrą Vilniuje, kurio nugalėtojai taip pat turės galimybę pakliūti į paskutinį etapą Raudondvaryje.

3x3 krepšinio sezono kulminacija taps liepos 3–4 d. Raudondvaryje vyksiantis "Challenger" tipo turnyras, į kurį vietas komandos iškovos anksčiau vyksiančiuose turnyruose. "Hoptrans Winter Open" 3x3 žiemos sezoną triumfavusi ir Lietuvos rinktine tapusi Šakių "Gulbelė" yra vienintelė komanda, kuri jau turi vietą šiame turnyre. "Turnyruose visi bandys mums įkąsti, nes žiemą buvome stipriausi. Vasarą laukia daug iššūkių ir turnyrų, tad žiūrėsime, kaip seksis. Tikrai stengsimės ir be kovos pergalės neatiduosime niekam", – pasakojo "Gulbelės" narys Aurelijus Pukelis.

Naujojo sezono iššūkių laukia ir čempionato organizatoriai. "Lietuva šiemet bus Pasaulio čempionate, patys rengsime "Challenger" turnyrą su rekordiniu Lietuvoje priziniu fondu, turėsime ir bent porą komandų, kurios apsilankys daugiau prestižinių turnyrų nei bet kada. Laukiame pirmųjų pergalių. Visa tai, tikimės, veda į Tokijo olimpines žaidynes", – pasakojo 3x3 krepšinio asociacijos direktorius Ignas Grinevičius.

"Raudondvaris Challenger" triumfavusi komanda iškovos kelialapį į paties aukščiausio lygio 3x3 Pasaulio turo etapą Monrealyje (Kanada). Rugsėjo 7–8 d. Kanadoje komandos kausis dėl solidžių piniginių prizų, o nugalėtojams atiteks 30 tūkst. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių