Vilkijos gimnazistės – geriausios futbolininkės

  • Teksto dydis:

Lietuvos mokyklų žaidynių bendrojo ugdymo mokyklų merginų futbolo finalinėse varžybose triumfavo Kauno rajono Vilkijos gimnazija.

Jonavoje vykusiose finalinio ketverto varžybose dalyvavo Vilkijos, Žadvainių pagrindinės mokyklos (Rietavo sav.), Jonavos rajono Ruklos Jono Stanislausko mokyklos-daugiafunkcio centro ir Švenčionėlių rajono Švenčionėlių progimnazija komandos. Iki šio etapo jos turėjo nueiti ilgą kelią – nugalėti savo miestuose, vėliau zoninėse ir tarpzoninėse varžybose. Tad finalinėse varžybose laukė stiprios varžovės.

Vilkijos gimnazija sausu rezultatu 3:0 pranoko Švenčionėlių ekipą, 1:0 įveikė Ruklos komandą, lygiosiomis 2:2 sužaidė su Žadvainių atstovėmis ir su septyniais taškais tapo nugalėtojomis.

Antra vieta atiteko šeimininkų teisėmis Jonavos rajono garbę gynusioms Ruklos futbolininkėms, kurios iškovojo vieną pergalę ir lygiąsias. Trečioje vietoje liko Švenčionėlių komanda su viena pergale, o Žadvainių ekipai dvi lygiosios lėmė ketvirtą vietą.

Dėl trenerio Oleho Fedorčako entuziazmo, Vilkijoje futbolo kamuolį gainioja ir puikiais pasiekimais džiugina net kelios vaikinų ir merginų komandos. Kauno rajono savivaldybei renovavus Vilkijos gimnazijos stadioną, futbolas šiame miestelyje tapo dar populiaresnis ir nukonkuravo krepšinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jadagonių pilekal.

Jadagonių pilekal. portretas
Šaunuoliai ,taip toliau laikyti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių