Virusas toliau retina „Rimi“ darbuotojų gretas: uždaroma parduotuvė autobusų stotyje

  • Teksto dydis:

Nuo rytojaus, penktadienio, uždaromas Kauno autobusų stotyje veikiantis prekybos centras „Rimi“. Tokį sprendimą „Rimi Lietuva“ priėmė gavusi patvirtinimą, jog COVID-19 diagnozuotas antram šios parduotuvės bei tose pačiose patalpose dirbančios trečiosios šalies darbuotojui.

Nors prekybos centras ir visa Kauno autobusų stotis buvo pilnai dezinfekuota po pirmojo atvejo, visi galimai artimą kontaktą su virusu užsikrėtusiais turėję darbuotojai saviizoliavosi, laikantis visų Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) rekomendacijų, sprendimas uždaryti parduotuvę iki atskiro pranešimo priimtas, siekiant stabdyti viruso plitimą, apsaugoti kitus darbuotojus bei pirkėjus.

„Antram mūsų darbuotojui, dirbančiam Kauno autobusų stotyje esančioje parduotuvėje, vakar patvirtintas koronavirusas. Jis vienas iš dviejų mūsų darbuotojų, turėjusių artimą kontaktą su praėjusią savaitę, šeštadienį, teigiamo koronoviruso testo rezultato sulaukusiu darbuotoju. Nei vienas iš jų darbe nesilankė nuo kovo 21 d. Dabar abu jaučiasi gerai – karantinuojasi namuose ir laikosi visų NVSC nurodymų. Vis tik, šiandien gavus žinių iš toje pačioje parduotuvėje paslaugas teikiančių partnerių, kad ir jų vienam darbuotojui patvirtintas COVID-19, priėmėme sprendimą stabdyti parduotuvės veiklą ir visą dėmesį skirti dar didesnei viruso plitimo prevencijai“, – sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Priėmėme sprendimą stabdyti parduotuvės veiklą ir visą dėmesį skirti dar didesnei viruso plitimo prevencijai.

Pasak jo, gavus žinią apie pirmąjį užsikrėtusį virusu darbuotoją praėjusį šeštadienį, kovo 28 d., parduotuvė ir visa Kauno autobusų stotis buvo pilnai dezinfekuota, praėjusį savaitgalį surinkta ir šiandien atnaujinta informacija apie galimus artimus kontaktus su infekcija susirgusiais kolegomis, visi jie saviizoliavosi ir laikosi NVSC nurodymų. Uždarius „Rimi“ prekybos centrą, sutarta, jog visi jos darbuotojai laikysis saviizoliacijos bent 14 dienų ir, su visais jais bus nuolat palaikomi kontaktai.


Šiame straipsnyje: rimikoronavirusasRimi darbuotojui koronavirusasparduotuvė autobusų stotyjeuždaroma parduotuvėKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dsa

Dsa portretas
Kaip gaila, man labai patiko ta parduotuvė. Su Lidlu nėra ko lyginti... Tik vienas dalykas įdomu. Ar tas uždarymas nesusijęs su tuo, kad nuėmus tarpmiestinius autobusus, stipriai sumažėjo pirkėjų?

lidil uzpraiita savaitgali

lidil  uzpraiita savaitgali portretas
buvo pilna zmoniu

natalija

natalija portretas
PUIKI TVARKA LIDL PRIE DURU APSAUGINIS ILEIDŽIA DU IŠĖJO DU ILEIDŽIA PARDUOTUVĖ JE NEDAUG ŽMONIU ATSTUMU GALIMA LAIKYTIS VISUR DEZIMFEKATOREI GIRDĖJAU KAD VOKIETIJOJE PALIKTI NE DAUGIAU 10 VEŽIMĖLIU O I KRAUTUVES ILEIDŽIA TIK SU VEZIMĖLIAIS IR SU KAUKĖM IR PIRŠTINĖM ČIA NETURI BUTI JOKIU PRETENZIJU NES VISI TURIM SUPRASTI JEI NEKOVOSIM MIRSIM AR LAIDOSIM ARTIMUS
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių