Žaliakalnyje lietus padarė savo – dar labiau įgriuvo šeštadienį atsivėrusi smegduobė

  • Teksto dydis:

Sekmadienį gausesnis lietus ne tik užliejo gatves, apsėmė automobilius, tačiau ir pridarė kiek didesnių rūpesčių vairuotojams. Ypač tiems, kurie važiuoja pro Žaliakalnyje esančią Zanavykų ir Kapsų gatvių sankryžą.

Sekmadienio rytą portalo kauno.diena.lt fotožurnalistui pavyko užfiksuoti didžiulę smegduobę, kuri žiojėja Zanavykų ir Kapsų gatvių sankryžoje. Vairuotojai, planuojantys važiuoti šia kryptimi, turėti būti itin budrūs.

Portalui pasidomėjus, ar ilgai lauktas lietus kaltas dėl šios smegduobės, paaiškėjo, kad visgi tai tik dar labiau paaštrino problemą.

Susisiekus su „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos atstovu sužinota, kad dar vakar šioje vietoje įvyko vandentiekio avarija. Kurį laiką buvo apribotas eismas, o tarnybos smegduobę užpylė gruntu.

Laimučio Brundzos nuotr.

Tačiau sekmadienį palijus, duobė susmuko dar labiau. Šiuo metu apie situaciją vėl informuoti avarinės tarnybos specialistai, duobė aptverta „stop“ juosta. Tikimąsi, kad problema bus pašalinta kaip galima greičiau.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fap

Fap portretas
Kodel kauno krabas visiskai nereaguoja? -pelnas per mazas?!

Anonimas

Anonimas portretas
Kaunas tvarkosi. Jei sugrius - atsiprasome.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šiandien, birželio 17 d., pirmadienį, 12:00 val. Kaune, Laisvės alėjoje prie Vytauto Didžiojo paminklo rengiamas visuomenės susirinkimas dėl geriamojo vandens krizės mieste ir grėsmę keliančio vandenviečių plotų mažinimo.
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių