A. Žiurauską papiktino restoraną tikrinantys VMI atstovai: tikrai ne ta diena jums čia lankytis!

  • Teksto dydis:

Savaitgalį, kai Kaune pilna krepšinio sirgalių, nes vyksta Eurolygos finalo ketverto rungtynės, aktorių ir režisierių Andrių Žiurauską gerokai papiktino viename restorane pamatyti Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) atstovai, atliekantys patikrinimus.

„Noriu didžiuotis, bet gėda! Kaune šiandien Final4, Kaunas ūžia!!! Padavėj(os)ai surinks gyvenimo žingsnių per dieną rekordą… Visi stengiasi kaip gali, reprezentuoja miestą, šalį, o kadangi, tokie dalykai – ne kasdien, tai visi šlapi iki gumytės…

Ir aš negaliu patikėti – tokią užimtą dieną, kai restoranų žmonės žino: laiko parūkyti bus tik ryt, Kauno restoranus lanko VMI!!!!

Jūs Rimtai?!!! Ar jūs – instrumentas padėti šaliai klestėti? Ar sukurti tik dulkinti ir tyčiotis??? Ką tik mačiau, kaip padavėja slapčiiomis masažavo pėdas… O prie kasos tuo metu perdėm mandagiais veidais dvi VMI žiurkės… Priėjau, sakau, vyrai, tikrai ne ta diena jums čia lankytis… Ir jiedu žino, kad galėtų ateiti kitą savaitę, kai viskas aprims, bet ne!

Šiandien visi pavaragę, šiandien visi išsiblaškę – va, šiandien ir išp…im! Ačiū tau VMI!!!“ – feisbuke rašė A. Žiurauskas.

Žinomo vyro žiniomis, šį sekmadienį restoranus lanko ne tik VMI, bet Valstybinės darbo inspekcijos (VDI) atstovai. Taip pat tikrinama maisto sauga ir higiena.

„Tai man patvirtino žmonės iš kelių restoranų, pamatę šitą mano pareiškimą feisbuko profilyje. (...) Viską suprantu – suprantu žmonių darbus, tiesiog nesuprantu, kodėl tada, kai žmonės „išvarvėjusiomis akimis“ ir taip nesugeba aptarnauti... “ – piktinosi A. Žiurauskas.

A. Žiurausko feisbuko nuotr.

Pasak jo, vienas savininkas skundėsi, kad atėjus specialistams, tikrinantiems maisto saugą ir higieną, reikėjo uždaryti virtuvę, kol jie vykdė darbus. 

„Įsivaizduokite: lauke pilna žmonių, bet tikrina higiena, ir reikia uždaryti virtuvę, kad jie galėtų pažiūrėti. Taigi, kiekviena sekundė yra svarbi, o čia uždaro kažkuriam laikui. Aš tikrai nesuvokiu šito tarnybų plano“, – stebėjosi aktorius.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistai uždavė klausimus raštu VMI, VDI ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) atstovams. Gavę atsakymus, tekstą papildysime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Socialiai atsakingas restoranas

Socialiai atsakingas restoranas portretas
VMI bejėgė užraukti šešėlyje dirbančias maitinimo įstaigas. Pažiūri į rekvizitai lt ir matai, algos vidurkis 700-900 ant popieriaus, o skelbimuose siūlo nuo 1200-1300 Eur virėjui į rankas. Pelnas, aišku, tokių kontorų simbolinis, kad VMI neprisikabintų arba jo visai nėra. Padavėjų skelbimuose pilna ieškančių ir siūlančių chaltūrkes už 10 EUR/val.Oficialiai tokie padavėjai sėdi užimtumo tarnyboje.

toks jo budas ziurausko fe,,,,,,,

toks jo budas ziurausko fe,,,,,,, portretas
O ka turejo kazkas tave perspeti,kad ateina tikrinti,pasibaige tie laikai kai pries tikrinima budavo skambutis,visi tada puldavo slepti savo reikalus,o tikrintojai iseidavo su pilnais tasemis ,ir viskas SIO ZAKONA, baiges vagystes ,slepyniu era,bus tikrinama ir diena ir nakti,jis ,ziurauskas nesaziningas per laida visada padeda ,pasako,sufleruota Mantui,taip elgtis negalima,nebeziuru tos laidos nes jis visa LAIKA PATAIKAUJA Mantui pas ji sazines nera nors tai zaidimas bet tai garbes nesudaro ir neidomu kai jis pasakineja Mantui,o tas kaip mazas vaikas maivos,negrazu,neidomu,

K

K portretas
Ar cia ne tas psichinis rekiantis zmogelis, kuris kaskart zviegianciu balsu, kaip skerdziamas uzvedineja tukstancius Kauno arenoj? Jei tas pats, tai nieko naujo, ..tiesiog viena kart prisizviegs, kad prides i kelnes arba....geriau jau te rašineja, negu zviegia kaip pjaunamas
VISI KOMENTARAI 123

Galerijos

Daugiau straipsnių