Pereiti į pagrindinį turinį

Iš 16 kartų bausto vairuotojo gali būti atimtas trečias automobilis

2014-08-19 12:26
DMN inf.

Vėlų pirmadienio vakarą T. Masiulio g., prie Kauno marių esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilis „Ssangyong“, vairuojamas akivaizdžiai neblaivaus 27-erių metų A. K., važiuodamas atbuline eiga atsitrenkė į stovintį „Volvo“.

Kauno policijai įkliuvo jau 16 kartų baustas kelių gaidelis.

Vėlų pirmadienio vakarą T. Masiulio g., prie Kauno marių esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilis „Ssangyong“, vairuojamas akivaizdžiai neblaivaus 27-erių metų A. K., važiuodamas atbuline eiga atsitrenkė į stovintį „Volvo“. Vėliau avarijos kaltininkui nustatytas 2,25 promilės girtumas.

A. K., neturinčiam teisės vairuoti ir vairavus transporto priemonę pakartotinai neblaiviam, gresia 4-5 tūkst. litų bauda su automobilio konfiskavimu arba administracinis areštas nuo 20 iki 30 parų su transporto priemonės konfiskavimu.

Policijos duomenimis, šis vyras administracine tvarka jau baustas 16 kartų. Šių metų kovą už Kelių eismo taisyklių pažeidimą jis buvo nubaustas 4,5 tūkst. litų bauda su automobilio „Chrysler Voyager“ konfiskavimu, o birželį už padarytą pažeidimą – 30 parų administraciniu areštu su „BMW 525 TDS“ konfiskavimu.

Po šio pažeidimo A. K. gali netekti jau trečio automobilio šiemet – šįkart „Ssangyong“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų