Agresyvų kalinį elektrošoku tramdę pareigūnai jo apatiniuose ir kojinėje rado narkotikų

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 18 dieną Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 2-ojo kalėjimo Sveikatos priežiūros skyriuje nuteistųjų gyvenamosiose patalpose buvo atliktos neplaninės kratos, kurių metu rasta, kaip įtariama, psichotropinių medžiagų.

Pranešama, kad pareigūnams atliekant asmenų, buvusių patalpoje, apžiūrą, vienas iš jų pradėjo elgtis agresyviai, grasino smurtu, atsisakė vykdyti pareigūnų reikalavimus ir nesileido apžiūrimas. Todėl prieš nuteistąjį buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai ir specialiosios priemonės – elektroimpulsinis prietaisas „Tazer“ bei antrankiai.

Vėliau, atlikus pastarojo asmens apžiūrą, kojinėje pareigūnai rado polietileninį paketą su galimai narkotine medžiaga – kanapių derva. Taip pat nuteistojo apatinių pamušale buvo rastas paketas su tabaku, kuris, kaip įtariama, buvo impregnuotas narkotine-psichotropine medžiaga, rašoma pranešime.

Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis – psichotropinėmis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
tai blogai dirba jeigu i kalejma patenka norkotikai
Anonimas portretas
Naikint parazitus, tokie tik orą teršia

manau, cia raskeviciaus ir armonaites bendrapartietis

manau,  cia  raskeviciaus ir armonaites bendrapartietis portretas
reikejo dar ir siknaskylej pasiraust butumet istrauke maziausiai 6 blokus kontrobandiniu cigareciu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių