Avarija Muravos sankryžoje: judrioje arterijoje strigo eismas

  • Teksto dydis:

Vasaros penktadienio popietės išsiskiria padidėjusiais eismo srautais, ypač ties išvažiavimais iš miesto. Intensyvesnį eismą, deja, lydi avarijos, o dėl jų – ir dar didesnės eismo spūstys. 

Šiandien viena užfiksuotų eismo nelaimių, įvykusi apie 16 val. Savanorių pr. pabaigoje, vadinamojoje Muravos sankryžoje.

Iš įvykio vietos nuotraukų galima spręsti, kad kažkam iš nelaimės dalyvių prireikė medikų pagalbos.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad jie informaciją apie įvykį gavo 16.08 val.

Iš pradžių manyta, kad pagalbos reikės keliems žmonėms, tad išsiųsti keli greitosios ekipažai, tačiau vienam nuvykus anksčiau ir įvertinus situaciją paaiškėjo, kad nukentėjusių nėra. Kiti greitosios ekipažai atšaukti būdami pakeliui.

Skaitytojo nuotr.

Kauno policijos atstovai teigė, kad susidūrė du lengvieji automobiliai: BMW ir "Vokswagen Golf". Juos vairavo 56 ir 20 metų moterys. Medikai apžiūrėjo jas abi, bet ligoninės neprireikė.

Dėl eismo nelaimės judrioje sankryžoje stringa eismas.


Šiame straipsnyje: nelaimėavarijasužeistas žmogusavarija LTMuravos sankryža

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vycka

Vycka portretas
Cia ne sankryza ,o kazkoks bordelis !

ziedas

ziedas portretas
senoveje cia buvo ziedas ?, eismas vyko ratu?

...

... portretas
tokioje sankryzoje nėra dubliuojančio šviesoforo,net ir prie ziauriosios sssr okupacijos buvo kai homoseksualistai buvo sodinami į kalėjimus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių