Alkoholio pavartojusios moterys griebėsi peilių: nukentėję vyrai – ligoninėje

Šeštadienį medikų pagalbos prireikė dviem vyrams, kuriuos peiliais sužalojo neblaivios moterys.

Kaip pranešė policija, Bubių kaime šeštadienį apie 6.50 val. į Šiaulių ligoninė priėmimo skyrių dėl durtos krūtinės žaizdos buvo pristatytas vyriškis.

23-ejų vyras nurodė, kad, išgertuvių metu, jį sužalojo bendraamžė pažįstama moteris. Ji sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Tos pačios dienos vakarą, apie 21.10 val., Kaišiadorių r., Vilionių k., namuose, neblaivi (1,03 prom.) 21-erių moteris peiliu sužalojo 29-erių vyrą, kuris paguldytas į ligoninę.

Įtariamoji uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkus sveikatos sutrikdymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balamutas

Balamutas portretas
Kažkaip negirdėta, kad vyras pakeltų ranką su peiliu prieš moterį. O moterims pradžioje tikri vyrai nepatinka. Joms paduok kokį sumoteriškėjusį, pastoviai besimeilinantį vyrelį, o kai supranta, kad čia ne tikras vyras, kad čia tik moteriškis - papjauna. Natūralus instinktas, nevertas net baust. Prieš gamtą, kaip ir prieš vėją - nepamyši. Sory.

Babunė

Babunė portretas
Lai džiaugiasi, kad dūrę ne su šakute, o tai būtų keturios skylutės. Visi vyrai visada kalti. Jeigu nepatenkini aistringos moters, tai bėk nuo jos laukais šaukdamas: - Kaltas aš, kaltas.

Stal

Stal portretas
o tai koks skirtumas ar moteris ar vyras griebėsi ašmenų? žmones gi visi lygus, ne? nukentėję vyrai? :D jokios esmės kas nukentėjo, esmė dėl ko buvo imtasi tokių sprendimų - ar tai buvo savigyna ar puolimas
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių