Apie tris užpuolikus melavęs benamis koją susižalojo pats

  • Teksto dydis:

Gruodžio 15 d. nuskambėjo įvykis, kad vidury dienos požeminėje perėjoje buvo užpultas ir  peiliu sužalotas 36 metų kaunietis. Policija išsiaiškino, kad sužeidimus patyręs vyras melavo apie įvykio aplinkybes.

Sulaukusi pranešimo apie sužalojimą ir užpuolimą policija tuomet pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Vyras policijai pareiškė, kad jam būnant Vytauto prospekte esančioje požeminėje perėjoje, prie jo priėjo trys nepažįstami asmenys ir pradėjo konfliktuoti.

Pasak sužalotojo, jis išsigandęs ir norėjęs išvengti konflikto, tad nubėgo į požeminę perėją. Tačiau jį vienas iš nepažįstamųjų neva pargriovė, spyrė į koją, atėmė turėtą sulankstomą peilį ir keletą kartų dūrė į koją.

Šiandien Kauno policija paskelbė, kad kriminalistai surinko pakankamai duomenų, leidžiančių pagrįstai manyti, jog benamio kiti asmenys neužpuolė  ir jokio panašaus konflikto nebuvo, vyras peiliu susižalojo pats.

Tokią veiksmų seką policijai vėliau patvirtino ir pats pareiškėjas – niekas jo neužpuolė, peiliu į koją bedė pats. 

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai. 

Portalui kauno.diena.lt medikai tuomet pasakojo, jog šį 36-erių metų vyrą gerai pažįsta. Jis neįgalus, nuolat girtauja ir dažnai patiria įvairių traumų.

Tąkart jam konstatuota paviršinė kojos žaizda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių