Apiplėšta veterinarijos klinika: įbėgęs niekšas čiupo aukų dėžutę (gal atpažįstate?)

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį vidury baltos dienos buvo apiplėšta Kaune esanti veterinarijos klinika. Iš pradžių nusikaltėlis užėjo apsidairyti ir pasišalino, o po to nutaikęs progą įbėgo, griebė, kas jį domino, ir nėrė lauk, kur jo laukė bendrininkas.

„Atvirai pasakysiu: laukiau ir žinojau, kad taip bus. VAGYS GRĮŽTA. Šiandien apvogė mūsų kliniką, pavogė aukų dėžutę į kurią žmonės aukojo pinigus, kad būtų suteikta pagalba tiems, kas negali pasirūpinti savo augintiniais. Tegul jums rankos nudžiūna!“ – apmaudą liejo „RuminaVet“ klinikos įkūrėjas ir vadovas Paulius Morkūnas.

Plėšikai išsirinko šios klinikos padalinį, esantį ant Tvirtovės al. ir Kalniečių g. kampo.

Tegul jums rankos nudžiūna!

„Vidurdienį į kliniką užėjo asmuo. Manęs nebuvo, tik kolegės. Joms pasiskundė, kad su sveikata blogai. Sako, gal galit duoti atsigerti vandens. Negi varysi žmogų lauk?“ – įvykių seką portalui kauno.diena.lt perpasakojo P. Morkūnas.

Atsigėręs užklydėlis padėkojo ir išėjo. Lauke jo laukė kitas asmuo.

Po 20 minučių, kai klinikos foje ištuštėjo, kai išėjo klientas, o gydytojos nuėjo į kabinetą, piktadarys įbėgo, čiupo už dėžutės ir iškurnėjo.

„Tai buvo sekundžių reikalas. Šalia aukų dėžutės buvo ir kita, bet pasiėmė tik tą, kurioje buvo ir banknotų. Beliko atvejį užregistruoti policijoje“, – atsiduso P. Morkūnas.

„Facebook“ nuotr.

Jo manymu, į aukų dėžutę galėjo būti primesta apie 150 eurų.

Klinikos vadovas nesitiki atgauti pinigus, tačiau nori, kad žmonės pradėtų labiau saugotis galimų vagysčių ir plėšimų. Šio nemalonaus įvykio jis nesieja su grįžusiais emigrantais. 

„Karantinas, nemažai žmonių neteko darbo, paprasčiausiai neturi pinigų, ir prasideda tokie dalykai“, – reziumavo P. Morkūnas.

Jis peržiūrėjęs vaizdo kamerų įrašus paviešino, kaip atrodė įtariamasis. Gal žinote, kas jis toks? Visą informaciją galite perduoti paskambinę skubios pagalbos telefonu 112.  

Policijos atstovai portalą kauno.diena.lt informavo, kad šiandien 14.33 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Kalniečių g., iš klinikos pavogta aukų dėžutė.

"Padaryta žala tikslinama. Pradėta administracinė teisena", – teigė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Man ne ką mažesni niekšai renkantys aukas ir jas, ko gero, susipilantys į savo kišenes. Gyvūnai gi neliudys, kad jie nieko negavo

T

T portretas
Forsas ne emigrantas per gerai skamba emigrantas

Amonas Ra

Amonas Ra portretas
Kaip galima atpažinti kažkokį degradą kuriuos priveisė buržujai ir leftistai?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių