Atgal už grotų nenorėjęs kaunietis grąžintas ten per specialią operaciją

  • Teksto dydis:

Šiandien priešpiet viename Šiaurės prospekto daugiabutyje vyko nekasdieniška policijos operacija – vykdytas teismo sprendimas grąžinti už grotų anksčiau laiko į laisvę paleistą asmenį, kuris, kaip paaiškėjo, nenusipelnė tokio pasitikėjimo.

Nedaug trūko, kad šis 48-erių metų kaunietis prisidarytų papildomų problemų, nes iš pradžių, panašu, kad dar bandė gudrauti, apsimesdamas, kad nieko nėra namuose ir neįsileisdamas teismo sprendimo panaikinti jam skirtą lygtinį paleidimą į laisvę vykdančių pareigūnų.

Šie, žinoma, išsikvietė pagalbon specialia technika ginkluotus ugniagesius gelbėtojus. Tačiau, pasirodžius jų autocisternai, slėpynes su policija žaidusiam asmeniui, panašu, kad pagailo savo durų ar langų, per kuriuos būtų šturmuota jo slėptuvė.

Vyriškiui atidarius duris, jis netrukus išvežtas į Kauno tardymo izoliatorių, iš kurio artimiausiu metu turėtų būti pervežtas į pataisos namus – atlikti likusios bausmės už disponavimą nedideliu kiekiu narkotikų, nes nevykdė, paleidžiant jį anksčiau laiko į laisvę, skirtų įpareigojimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

░▒▓█▀▄▀▄▀▄█▓▒░

 ░▒▓█▀▄▀▄▀▄█▓▒░ portretas
taip jam ir reikia, kaliniui vieta kalejime

taigi

taigi portretas
buvo priejes prie duru ir aiskiai pasake mentam kad nieko ner namie
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių