Kaune „Kia“ taranavo daržovių kioską, sužeista moteris

Penktadienį Savanorių pr. kilo sumaištis, kurią sukėlė į prekybinį kioską įvažiavęs vairuotojas. Per nelaimę nukentėjo moteris.

Pranešimą apie įvykį Kauno policija gavo 10.40 val. Po kelių minučių į įvykio vietą išskubėjo ir greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Savanorių pr. 111, šalia „Iki“ parduotuvės, „Kia“ markės automobilis rėžėsi į prekybinį kioską/palapinę, stovinčią automobilių aikštelėje. 

1943 metais gimusio vyro vairuojamas automobilis sugriovė prekyvietę ir, galimai, griūdamos kiosko konstrukcijos sužalojo čia apsipirkinėjusią 1937 metais gimusią kaunietę.

82-ejų moteris išvežta į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, sužalojimai nesunkūs.

Šviežių daržovių ir vaisių prekybinėje vietoje paprastai dirba kelios moterys. Prie pat kiosko yra pėsčiųjų perėja. Laimei, daugiau nukentėjusiųjų pavyko išvengti.

Liudininkai įtarė, kad į vaisius ir daržoves įvažiavęs vyras girtas. Tačiau policija paneigė įtarimus – pirminiais duomenimis, vyras blaivus.

Sunkiai paaiškinamas vairuotojo manevras sutraukė aplinkinių dėmesį. Žmonės spėliojo, kas turėjo atsitikti nedideliu greičiu važiuojant automobilių stovėjimo aikštelėje, kad šitaip nepastebėtų ne vienerius metus čia stovinčio kiosko.

Neatmetama, kad „Kia“ vairuotojas sumaišė automobilio pedalus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Pažiūrėkit kelintu metu gimimo vairuotojas. Jam jau ir arklio patikėt-negalima

Egle

Egle portretas
Reikia, būti atidesniems aišku kaip dieną, bet tas kioskas ten visai ne vietoje. Kiekvieną darbo dienos rytą, ten gaunasi kamštis, nes prekybininkai pasistato savo sunkvežimį ir krauna savo prekes, o vairuotojams tenka siauras pravažiavimas. Davus pastabą, kad sunkvežimį galima statyti toliau ir atsinešti prekes, atsakymas kad sunku. Sunku, maža dėžutė braškių? Iki prekybos centras turėtų pakeisti to kiosko vietą.Sveikatos sužeistai moteriai ...

Pilietis

Pilietis portretas
Prekiauti maisto produktais,daržovėmis negalima ,kur vyksta intensyvus automobiliu eismas.Manau nedirba maisto kontrolės tarnybą,tik atlyginimus gauna.Žmonių sveikata visai nesvarbi.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių