Avarija Kauno centre: kaltas sniegas ar alkoholis?

  • Teksto dydis:

Po pietų Kauno miesto cente įvyko avarija, kurios metu kelio nepasidalijo du „Toyota“ automobiliai. Kadangi vairuotojai nesutarė, kieno kaltė, į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai. Vienam vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

E.Ožeškienės gatvėje, netoli Kauno apylinkės teismo rūmų įvyko dviejų lengvųjų automobilių avarija. Abi transporto priemonės apgadintos, matosi, kad avarijos metu abiem automobiliams smūgis kliuvo į priekinę dalį.

Praeiviai, stebėję kaip avarijos vietoje darbuojasi pareigūnai, informavo, kad juodos spalvos „Toyota“ vairuotojas į alkoholio matuoklį įpūtė 1 prom. alkoholio. Šis vairuotojas esą aiškino, kad balta „Toyota“ neva viršijo greitį ir dėl to įvyko avarija. Tačiau pastarojo automobilio vairuotojas laikėsi kitokios pozicijos ir pareigūnams aiškino, kad juoda „Toyota“ važiavo degant raudonam šviesoforo signalui.

Skaitytojo nuotr.

Neatmetama, kad eismo įvykis galėjo nutikti ir dėl slidaus kelio. Visas tikrąsias avarijos aplinkybes teks aiškintis policijos pareigūnams. Šie padėjo patraukti automobilius nuo gatvės vidurio ir taip atlaisvino eismą. Aišku viena, kad vienas vairuotojas už tai, kad vairavo neblaivus, baudos neišvengs.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad 12.59 val. gautas pranešimas, jog susidūrė dvi „Toyota“ markės transporto priemonės, vairuojamos 38-erių ir 70-ies metų vyrų.

70-mečiam vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis - 1 prom.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTeismo nelaimėavarija Kauno centre

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Rašeiva , nei sniegas , nei alkoholis nekalti , nu bet ką dabar rašinėja dauguma save vadinančių raštingais , turbūt pradines baigė nuotoliniu būdu .

ariogalos 20

ariogalos 20 portretas
Sakyciau cia ne Ozeskienes gtv cia Eliziejaus laukai ,o jei rimtai tai is kur tie zurnalistai kiek dar klaidins zmones GEDA

jaronimas

jaronimas portretas
kokiam idiotui reikia but kad neblaiviam kviestis policija ilgam prisimins zmogiukas si auto ivyki
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių