Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkas T. Lukoševičius kratosi kaltinimų dėl iššvaistyto turto

2013-10-18 08:26

Kauno apylinkės teismas šių metų birželį T. Lukoševičių pripažino kaltu neteisėtai pasisavinus ir iššvaisčius apie 220 tūkst. litų.

Artūro Morozovo nuotr.

Kauno apygardos teismas šiandien turėjo nagrinėti buvusio grupės "N.E.O." dainininko Tado Lukoševičiaus apeliacinį skundą, tačiau posėdis neįvyko. 

Reabilitacijos siekiantis 27-erių metų buvęs dainininkas pasisamdė šioje byloje jam atstovauti naują advokatą, tačiau pastarasis jau anksčiau buvo įsipareigojęs dalyvauti kitoje byloje. Proceso dalyviai neprieštaravo, kad posėdis būtų atidėtas.

Kauno apylinkės teismas šių metų birželį T. Lukoševičių pripažino kaltu neteisėtai pasisavinus ir iššvaisčius apie 220 tūkst. litų. Jam paskirta bausmė – 2 metai laisvės apribojimo, įpareigojant nuteistąjį dirbti ir per pusantrų metų grąžinti dalį skolų nukentėjusiesiems. Taip pat nuteistajam skirta kardomoji priemonė – namų areštas.

Šis teismo nuosprendis netenkino ne tik nuteistojo. Prokurorė ir vienas nukentėjusiųjų Giedrius Ambrazevičius taip pat apskundė Kauno apylinkės teismo sprendimą. 

Apeliacinis bylos nagrinėjimas neįvyksta jau ne pirmą kartą. Pirmą sykį į posėdį atvykęs T.Lukoševičius nustebo teismo salėje išvydęs valstybės skirtą advokatę ir nesutiko būti jos ginamas. Taip pat pareiškė, kad nespėjo susipažinti su oponentų skundais. Teismas šiems reikalams susitvarkyti skyrė laiko.

Kitas posėdis numatytas lapkričio 12 dieną.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų