„CityBee“ nesėkmės tęsiasi: į eismo įvykį patekęs automobilis liko ir be ratų

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Kauno rajone esančiame kaime pastebėtas be ratų stovintis, plytomis paremtas „CityBee“ automobilis. Kaip paaiškėjo, transporto priemonė pateko į eismo įvykį, o techninei pagalbai užtrukus, kažkas pasinaudojo proga automobilį apšvarinti.

Įvykio nuotrauka internautai pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“. Pamatę pastarąjį vaizdą kai kurie komentatoriai neslėpė nuostabos dėl laukuose šitaip paliktos transporto priemonės.

„Bet ir paliko kažkas automobilį laukuose“, – rašė Viktoras. „Arba specialiai paliko, nes toks planas buvo...“ – spėliojo prie įrašo komentavęs Aras. „Ir viskas – nieko neįrodys, nes jeigu yra statymo zona, tai palieki ir viskas. O koks, va, Paška iš kaimo nuėmė ratus“, – svarstė Viktoras.

Kiti leido sau pašmaikštauti, kad „CityBee“ automobilį stovėti be ratų palikę asmenys greičiausiai keršija už nutekintus duomenis. „Paskutinis važiavęs atsakys. Jis turbūt net nežinojo, kad važiuoja kažkur, dėka ypač stiprios „CityBee“ duomenų apsaugos praktikos“, – kritikos strėlių įmonei negailėjo Deividas.

Kauno apskrities pareigūnai pranešimo apie įvykį teigė sulaukę kovo 12 d. 7.25 val. Informuota, kad Kauno rajone, Ringaudų seniūnijos ribose, Miriniškių kaime esančiame kelkraštyje, stovi automobilis be ratų. Dėl incidento pradėtas aplinkybių tikslinimas.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams kreipusis į „CityBee“ atstovus šie sakė, kad bendrovės parkui priklausantis automobilis ketvirtadienio vakarą pateko į eismo įvykį, po kurio nebegalėjo būti eksploatuojamas. Todėl buvo iškviestas specialusis techninės pagalbos transportas.

Deja, techninė pagalba šį kartą atvykti prie apgadinto automobilio galėjo tik ryte. Per naktį prie automobilio, panašu, pasidarbavo vagys, tad jis liko be ratų.

„Deja, techninė pagalba šį kartą atvykti prie apgadinto automobilio galėjo tik ryte. Per naktį prie automobilio, panašu, pasidarbavo vagys, tad jis liko be ratų. Apie šį įvykį informavome policijos pareigūnus. Konkrečių žalos įvertinimo skaičių kol kas neturime“, – detalizavo pašnekovas.

Pasak G. Gimžausko, seniau, kai „CityBee“ paslauga visiems buvo naujiena, įmonės atstovai susidurdavo su labai daug įvairių neteisėtų, nusikalstamų mėginimų, bet laikui bėgant didžioji dauguma visuomenės esą suprato, kad jei automobilis yra skirtas bendram naudojimui, tai dar nereiškia, kad galima su juo daryti ką nori.

„Dabar vis dar retkarčiais iš mūsų automobilių dingsta ten esantys smulkūs daiktai. Pavyzdžiui, karantino pradžioje buvo nugvelbiamos dezinfekavimo priemonės. Tačiau su tokiais akiplėšiškais ir drastiškais poelgiais, kuomet būtų taip apvagiami „CityBee“ automobiliai, bendrovė susiduria jau itin retai, todėl panašūs incidentai labai stebina ir liūdina. Mes pasitikime teisėsaugos pareigūnais ir esame tikri, kad, kaip ir anksčiau, jie išaiškins nusikaltėlius, kurie turės atsakyti už savo poelgius įstatymų nustatyta tvarka“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
AFRIKA.Palikus laukuose automobili per savaite, valkatos, turbut padaliam isnesiotu.Buvo masina-nera masinos. :)

TAUTOS BALSAS

TAUTOS BALSAS  portretas
SKIEPAS IR PRADĖKIT NORMALIAI DIBTI , KO BIJOMA??? VIENAREIKŠMIŠKAI , REIKIA VIEŠAI PASKIEPYTI VISUS BE IŠIMTIES ESANČIUS SEIME DARBUOTOJUS ,PAGEIDAUTINA ASTRAZENECA .TARKIM , JEI JIE NESUTIKS TO PADARYTI , PRIVALĖS PAKEISTI DARBĄ . MANAU LOGIŠKA .

.

. portretas
O tai radijos neišėmė?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių