Elektros tiekimas Kaune buvo sutrikęs dėl gedimo „Litgrid“ pastotėje

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad dalyje miesto dingusi elektra. Tokie pranešimai atskriejo iš Eigulių, Dainavos, Savanorių pr.

„Elektros tiekimas keliose Kauno vietose sutriko dėl gedimo „Litgrid“ pusėje – atsijungė autotransformatorius“, – portalą kauno.diena.lt informavo „Ignitis grupės“ Komunikacijos tarnybos Ryšių su visuomene projektų vadovas Tadas Markevičius.

Anot jo, informacija apie gedimą gauta apie 8.50 val., o 9.25 val. elektros tiekimas jau atnaujintas.

„Atsiprašome visų elektros vartotojų už patirtus nesklandumus. Šiuo metu vykdome tyrimą ir dėsime visas pastangas, kad būtų kuo greičiau nustatytos gedimo priežastys ir imtasi visų reikiamų veiksmų, kad jos nepasikartotų“, – sako l. e. p. „Litgrid“ Perdavimo tinklo departamento direktorius Valdas Bancevičius.

Pasak jo, tai yra pirmasis atsijungimas Kauno pastotėje per keletą metų. Šiuo metu jau yra sudaryta ekspertų komisija, kuri tirs įvykį, nustatys jo priežastis ir teiks rekomendacijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
>Anonimui(būk ramus).Mes mokam mokesčius už normalų elektros tiekimą,ir nuo gedimų privalom būti apsaugoti.Ir nepasakok mums pasakėčių,kaimo bobute.

Reikėtų

Reikėtų portretas
patikslinti- kur tas "autotransformatorius" atsijungė, nes rajoninėse pastotėse yra 110/10 kV transformatoriai, o autotr-riai yra tik 330/110/10 kV pastotėse....

Krabajuoshius

Krabajuoshius portretas
Miestas -be valdzios,nes vyru vyras slepiasi nuo coronos -ilindes i sleptuve . Galetu Shustauski pastatyti vadovauti miestui.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių