Daugiau detalių apie avariją Raudondvario plente: mano draugui sakė, kad galėjo neišgyventi

  • Teksto dydis:

Savaitgalį vakariniame Kauno aplinkkelyje įvyko smarki avarija, kurios metu buvo sužaloti žmonės, o automobiliai virto metalo krūvomis. Su portalo kauno.diena.lt skaitytojais vieno nukentėjusio asmens artimoji sutiko pasidalyti žinomomis įvykio aplinkybėmis ir tai, kaip jaučiasi avarijos metu nukentėjęs vaikinas.

Rinkosi pavėžėją

Portalas kauno.diena.lt primena, kad gruodžio 11 dieną apie 20.20 val. vakariniame Kauno aplinkkelyje, Raudondvario plente, susidūrė automobiliai BMW ir „Volkwagen Passat“. Po stipraus smūgio iš vieno automobilio teko vaduoti prispaustą žmogų.

„Volkwagen Passat“ automobiliu vyko penki žmonės: pavėžėju dirbantis vairuotojas ir keturi keleiviai, tarp kurių buvo keli paaugliai. Avarijos metu vienas vyras smarkiai nukentėjo, kiti gydosi lengvus sumušimus ir malšina patirtą stresą bei įtampą. Būtent smarkiai nukentėjusio vaikino mylimoji su portalu kauno.diena.lt pasidalijo nelaimės aplinkybėmis, kurias jai pasakojo į avariją patekę keleiviai.

„Mano draugas dar su trimis draugais važiavo pavėžėjo automobilyje miesto kryptimi ir susidūrė su BMW. Norėjo saugiai parvažiuoti, o papuolė į avariją. Niekam nelinkėčiau į tokią situaciją papulti“, – kalbėjo nukentėjusio vaikino draugė.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Galimai viršijo greitį

Spėjama, kad BMW galėjo viršyti greitį, o tai galimai turėjo įtakos ir avarijai.

„Kiek pasakojo, tai BMW lėkė daugiau nei 100 km/val. greičiu, tai tikrai viršijo greitį. Jis atliko kažkokį nesaugų manevrą ir įsirėžė į „VW“ automobilį, kuris ir vežė keturis draugus. Gavosi taip, kad paaugliai norėjo saugiai grįžti, o gavosi taip, kad vos gyvi“, – pasakojo sukrėsta mergina.

„Įtariama, kad BMW vairuotojas galėjo būti apsvaigęs, bet šito negaliu patvirtinti, reikėtų policijos išvadų“, – pridūrė pašnekovė.

Kiek pasakojo, tai BMW lėkė daugiau nei 100 km/val. greičiu.

Merginai nukentėjusieji draugai pasakojo, kad avarijos vietoje esą buvo kilęs įtarimas, jog eismo įvykio kaltininkas galėjo pabėgti iš įvykio vietos, nes iš pradžių BMW automobilio vairuotojo pusėje žmogaus nebuvo. Tačiau greitai paaiškėjo, kad BMW vairuotojas prispaustas, jį teko vaduoti iš metalo gniaužtų.

Įtariama, kad dėl avarijos galėjo būti kaltas būtent BMW vairuotojas. Visgi, dar nėra galutinių policijos išvadų. Tad jei kas nors šeštadienį važiavo vakariniu aplinkkeliu ir vaizdo registratoriais užfiksavo skaudžią avariją, šią medžiagą turėtų perduoti policijos pareigūnams. Taip bus galima geriau nustatyti visą įvykio seką ir priežastis.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Atlikta ne viena operacija

Kaip pasakojo nukentėjusiojo vaikino draugė, susidūrimo metu abiejų automobilių vairuotojai buvo laikinai praradę sąmonę. Pavėžėjo automobilyje važiavę paaugliai nukentėjo skirtingai. Daugiausiai sužalojimų patyrė už vairuotojo gale sėdėjęs vaikinas, nes būtent į tą šoną ir trenkėsi BMW.

„Mano draugas sugėrė didžiausią smūgį. Jis ir dabar yra reanimacijoje. Jam siuvo galvą, nes buvo labai didelė žaizda. Taip pat jam lūžo ranka, siuvo ir koją. Kadangi buvo sumušti ir vidaus organai, gydytojai jį vis dar intensyviai stebi, kad nebūtų vidinio kraujavimo, todėl jis dar ilgai bus ligoninėje. Kol kas būklė atrodo stabili, nors medikai jam sakė, kad galėjo neišgyventi, nes sužalojimai rimti“, – apie daugiausiai nukentėjusį keleivį pasakojo jo draugė.

Asmeninio archyvo nuotr.

Kitus keleivius medikai taip pat apžiūrėjo, tačiau jie jau gydosi ambulatoriškai. „Paaugliui, kuris sėdėjo gale per vidurį, sumušta nosis, o kitoje pusėje sėdėjusiems asmenims sumušimai dar menkesni. Tačiau stresas visiems labai didelis. Visi naktį praleido ligoninėje, bet dabar jau atsigauna“, – pridūrė mergina.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėsužaloti žmonėsKauno vakarinis aplinkkelisavarija LTnukentėjęs jaunuolisdaugiau detalių

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
tai klaunai, sėda į mašiną ir jau jaučiasi saugūs, nes kitas asmuo vairuoja? :D jie gi nėra profesionalūs vairuotojai, dauguma vos stažą turi 2 metų. O be to, bus gera pamoka, kad saugos diržus reikia naudoti pagal paskirtį.

Faktas

Faktas portretas
nukentėjo labiausiai už vairuotojo sėdėjęs vaikinas (neskaitant BMW vairuotojo). Tai faktas. Ir visiškas briedas, kad paaugliai buvo neblaivūs, įdomu iš kur tokias nesąmones traukia tie žmonės?? O kad ir būtų, tai ar dėl to įvyko avarija? ne, nu mąstykit, ką rašot...

Darka

Darka portretas
Tas, kas neturi miesto valdzioje pazystamu, tas ir kaltas. Kai policija visa tai issiaiskins, tai ir pranes kaltus.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių