Degalinėje sulaikytas kaunietis: iš jūrinio konteinerio į automobilį krovė kontrabandinius rūkalus

  • Teksto dydis:

Kaune pasieniečiai sulaikė šio miesto gyventoją, kuris iš jūrinio konteinerio į automobilį krovė kontrabandinius rūkalus. Vėliau tokių cigarečių dar rasta Kauno rajone, Neveronyse.

Šeštadienį VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir VSAT Specialiosios paskirties skyriaus Pagėgių komandos pareigūnai Kaune sulaikė  šio miesto gyventoją ir jo automobilį „Audi A4“.

VSAT pareigūnai užfiksavo, kaip vienoje Kauno gatvių 59-erių vyras iš ten stovėjusio jūrinio konteinerio pradėjo krauti maišus į savo “Audi A4”  bagažinę.

Netrukus automobilis su kroviniu  pajudėjo, o jį sekę Pagėgių pasienio rinktinės pareigūnai vienoje iš Kauno degalinių „Audi A4“ sulaikė.

Jo  bagažinėje buvo rasta 1500 pakelių cigarečių „Fest“ ir 500 pakelių cigarečių „NZ Gold“ su Baltarusijos akcizo ženklais.  Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis VSAT Pagėgių pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tęsiant jo veiksmus Kaune ir Kauno rajone  buvo atliktos kratos. Vieno namo kieme Kauno rajono Neveronių  kaime stovėjusiame  automobilyje „VW Caddy“ VSAT pareigūnai rado dar 1880 pakelių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

Iš viso sulaikyta 3380 pakelių  cigarečių „Fest“ ir 1000 pakelių cigarečių „NZ Gold“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

59-erių kaunietis buvo sulaikytas, apklaustas  ir paleistas. Jam skirta kardomoji  priemonė rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Sulaikytos cigaretės ir automobiliai saugomi Pagėgių pasienio rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip  portretas
2000 pakelių viso labo tik keturios dėžės-tai čia daug?

Aha,

Aha, portretas
jei pakelių skaičių pakeisti cigarečių skaičiumi būtų kur kas įspūdingesnis rezultatas

Kostas

Kostas  portretas
oi, jau galvojau kad Tilzes gtv ,bet ne, aciu Dievui
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių