Kaunietis viešina degalų vagis: atvažiavo su „banginiu“, užsimaskavę

  • Teksto dydis:

Į portalo kauno.diena.lt redakciją penktadienį kreipėsi Sargėnuose esančios kuro kolonėlės atstovas. Vyras prašė pagalbos paviešinti vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip dirba degalų vagys.

Šiandien policija išplatino pranešimą apie kitą tiriamą degalų vagystę. Įvykių braižas – labai panašus, automobilis – kone identiškas, tad labai tikėtina, kad tai tie patys asmenys.

„Atvažiavo mercedesas, vadinamasis banginis. Vairuotojas – su medicinine kauke. Gale sėdėjo keleivis“, – apie sausio 25-osios įvykį, kurio veiksmų seką atsekė iš vaizdo medžiagos, pasakojo  UAB „Tubus“ kuro kolonėlės, esančios Vandžiogalos g . Sargėnuose, atstovas.

Kuro pilti išlipo keleivis. Vairuotojas liko automobilyje. Keleivis buvo užsimaukšlinęs kapišoną, galvą visuomet buvo palenkęs, tad sunku įžiūrėti veidą. „Per kameras matosi, kad vyrai buvo pasiruošę, iš anksto sugalvoję pavogti ir pabėgti“, – kalbėjo vyras, pridūręs, kad valstybiniai numeriai – tikriausiai vogti.  

Skaitytojo vaizdo įrašas

Kuro „nemokamai“ užsipylė už 80 eurų. Pastarųjų atgauti nesitikima, tačiau viešumas, tikisi, padės atkreipti kitų degalinių darbuotojų dėmesį, kad šie nepakliūtų ant tokių niekadėjų kabliuko.

Šiemet šioje kuro kolonėlėje jau buvo atvejis, kai vairuotojas nuvažiavo nesusimokėjęs.

Kauno Santakos policijos komisariato pareigūnai penktadienį pranešė atliekantys ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kai sausio 3 d. apie 21.25 val. Kaune, Žemaičių pl., automobilio vairuotojas užsipylė daugiau nei 120 litrų kuro ir pasišalino iš degalinės nesusimokėjęs už jį.

Padaryta turtinė žala nurodyta apie 190 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Kauno policijos nuotr.

Policija gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 83 arba 112, arba el. paštu justina.lapene@policija.lt.

Už vagystę gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagal skarmalus

Pagal skarmalus portretas
Tai kaimo ismatos?

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
degalų pylėjai ne vagys?

Cia ukrainieciai

Cia ukrainieciai portretas
Ar ne gabrieliau?
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių