6-ojo forto žiedinė sankryža – tarsi užkeikta: dėl avarijos vėl driekiasi spūstys

  • Teksto dydis:

Trečiadienį prieš vidurdienį dėl avarijos vadinamojoje 6-ojo forto žiedinėje sankryžoje sustojo troleibusų eismas. Kitoms transporto priemonėms pravažiuoti taip pat keblu. 

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, pranešimas apie eismo įvykį K. Baršausko gatvėje buvo gautas spalio 28 d. 11.52 val.

Čia susidūrė vilkikas ir automobilis „Nissan“.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Vairuotojai – blaivūs, tačiau nesutaria dėl kaltės. Todėl įvykio vietoje dirba pareigūnai.

Dėl avarijos stojo troleibusų eismas. Kitoms transporto priemonėms kelias tapo taip pat sunkiai pravažiuojamas. Vairuotojai gali strigti spūstyje.

Primename, kad 6-ojo forto žiedinė sankryža – avaringa jau antrą dieną iš eilės. Antradienį taip pat prieš vidurdienį buvo susidūrę BMW ir „Suzuki“ automobiliai.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LT6 forto žiedinė sankryžaspūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas

Juozas portretas
Visai neseniai vyko šio žiedo rekonstrukcija. Kaip jau įprasta, buvo nuo Petrašiūnų prikalta kuoliukų, atskirti srautai, bet nuo to, kaip įprasta, pralaidumas tik sumažėjo. Panašu, kad avaringumas nesumažėjo, bet pinigai buvo įsisavinti. O galėjo paplatinti truputį žiedą, kad iš Kovo 11-osios į Brašausko, o nuo Petrašiūnų į Pramonės būtų galima sukti atskirtomisnuo žiedo juostomis.

Adelė

Adelė portretas
Labai daug ir sudėtingo ženklinimo, jeigu pats žiedas būtų kiek didesnis, gal nebūtų taip sunku jį "prašokti", vengiu jo, kai tik galiu

Anonimas

Anonimas portretas
Neįgalus tas Keras, nesugeba sutvarkyti šio žiedo. Jį pravažiuoti pagal dabar esantį sužymėjimą reikia tikrai turėti tam tikrą talentą.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių