Dėl ne vietoje pastatytos mašinos – kaimynų konfliktas: išsitraukė šautuvą ir ėmė grasinti

  • Teksto dydis:

Kaune – incidentas, kokio gyventojai nematė jau seniai. Prestižiniame Žaliakalnio mikrorajone įvyko konfliktas tarp dviejų kaimynų dėl netinkamai pastatytos mašinos. Įtūžęs kaimynas, pasičiupęs ilgavamzdį šautuvą, vairuotojui ėmė grasinti ir plūsti jį necenzūriniais žodžiais, praneša LNK.

Liudininkai užfiksavo, kas dėjosi Žaliakalnyje, Aušros gatvėje. Apie 19 val. po darbų grįžę gyventojai šią ir aplinkines gatves apstato mašinomis.

Šį kartą mašiną bandyta statyti ties išvažiavimu iš kiemo. Akivaizdžiai tuo nepatenkintas ir įsiutęs kaimynas griebė namuose turėtą šautuvą ir išlėkė į gatvę plūsdamasis keiksmažodžiais.

Iškeikęs vairuotoją, vyrams trumpam sugrįžo į namus. Pamatęs, kad mašinų prikimštoje gatvėje vairuotojui sunkiai sekasi išsisukti, vyras ir vėl išlėkė į lauką. Šį kartą pasigirsta ne tik keiksmažodžiai, bet ir grasinimai užmušti, peršauti mašiną.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Apie tokį pavojingą incidentą pranešta policijai. Vyras su ilgavamzdžiu ginklu rankose šlaistėsi prie pat muzikos mokyklos, kurioje tuo metu dar buvo moksleivių.

„Prie automobilio vairuotojo priėjo vyras, kuris buvo agresyviai nusiteikęs, šūkavo ir grasino peršauti automobilio padangas su daiktu, galimai panašiu į ginklą“, – pasakojo Kauno policijos atstovė Reda Zarauskienė.

Agresyviai nusiteikęs, šūkavo ir grasino peršauti automobilio padangas su daiktu, galimai panašiu į ginklą.

Įtariamas pareigūnams jau anksčiau buvo žinomas, tačiau dėl kokių nusikaltimų, neatskleidžiama. Kaimynai sako, kad konfliktų dėl mašinų statymo šioje gatvėje tarp vairuotojų kyla dažnai, tačiau tokių agresyvių išpuolių dar nepasitaikė.

Pareigūnams iš karto surasti įsisiautėjusį pagyvenusį vyriškį nepavyko.

„Asmuo bandė šalintis, tačiau policijos pareigūnams pavyko jį surasti. Pirminiais duomenimis, asmuo buvo blaivus“, – aiškino R. Zarauskienė.

Dėl incidento su ginklu policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gali grėsti laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilius

vilius portretas
kaltas aišku vairuotojas,o jei tai kartojasi kasdien ir dar pokelis kartusmogus gali sužvereti.bausti vairuotoją butina.gaila bet nerašoma ar ginklas buvo tikras ir užtaisytas,jei tuščiaskelia pavoju ,kaip kiekviena lazda,o merijos kyšininkai nieko nedaro,tik didina mokesčius už auto statymą.pakart Krabą senai metas

Ramiai,

Ramiai, portretas
tai juk - SAVIvalda a la Kaunas: miestas priklauso vieningai jį valdantiems, o visi kiti tik trukdo jiems, užpildydami gatves savo automobiliais, sudarydami kamščius ir taip trukdydami miesto galvoms susisiekimą... Būrai turi važinėt monopolisto viešuoju transportu. Todėl negali būti nė kalbos apie parkavimo vietų plėtrą anei apie gatvių pralaidumo didinimą. Labiausiai užsispyrusieji bus išginti, reguliariai didinant parkavimo įkainius. Dabar Kaunas "tvarkosi" statybos baruose...

K

K portretas
Jotvingiu gat po ženklais nemokama akštelė statyti mašinas policija nepastebi telpa tik trys mašinos
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių