Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl nukirsto kabelio sutriko Bendrojo pagalbos centro ryšys

2013-12-16 12:30
Margaritos Vorobjovaitės nuotr.

Pirmadienį dėl nukirsto kabelio sutriko Bendrojo pagalbos centro (BPC) telefono ryšys.

„15 minučių mėginu prisiskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 ir visą laiką girdžiu užimtumo signalą“, – portalui kaunodiena.lt skundėsi kaunietis Viktoras.

Vyras stebėjosi, kad kritinėje situacijoje per tą laiką žmogus gali ir numirti nepajėgęs prisikviesti pagalbos. Vyras tikino, kad jo situacija nėra skubi, jis tik norėjo pranešti apie galimus telefoninius sukčius, todėl gali ir palaukti, tačiau kitiems tai gali būti gyvybės ir mirties klausimas.

BPC viršininko pavaduotojas Tadas Maroščikas patvirtino: „Taip, sutrikimas buvo, tačiau dabar visi skambučiai iš Alytaus BPC nukreipti į Vilniaus BPC“.

T.Maroščikas paaiškino, kad 6 km atstumu nuo Alytaus vyksta kasimo darbai. Tų darbų metu ir buvo kliudytas TEO kabelis. Pavaduotojas tikisi, kad apie 16 val. telefono ryšys bus atstatytas.

„Skambinantieji neturėtų jausti nepatogumų. Visus skambučius priima Vilniaus BPC", – ramino T.Maroščikas. Jo teigimu, apie 11 val. sulaukta pirmųjų signalų, kad telefono linija pažeista. 

„Dabar tikrai jau galima prisiskambinti. Pabandykite patys. Ne, geriau nebandykite, nes labai dideli apkrovimai“, – greitakalbe bėrė viršininko pavaduotojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų