Pereiti į pagrindinį turinį

Detektyvas su „Volvo“ kaliniu: sutirštintos spalvos ar pamokanti istorija?

2023-01-09 13:34
DMN inf.

Paaiškėjo, kokiomis aplinkybėmis sekmadienio vakare gelbėti V. Krėvės prospekte – automobilyje „Volvo“ įkalinto pusamžio kauniečio skubėjo visos miesto specialiosios tarnybos.

Asociatyvi V. Skaraičio / BNS nuotr.

Kaip jau rašyta, apie šį įvykį buvo pranešta tik ugniagesių gelbėtojų, išlaisvinusio kalinį, suvestinėse. Jose teigta, kad pranešimas, jog kaimynas jau parą sėdi automobilyje, nes negali atidaryti šio durų, buvo gautas 17.45 val.

Panašu, kad Bendrasis pagalbos centras, į kurį buvo kreiptasi pagalbos, užsiminė pranešėjui ir apie galimybę išsikviesti avarinę spynų atidarymo tarnybą. Tačiau pranešėjas, neatmetama, kad galėjęs tyčia sutirštinti spalvas – kad greičiau atvyktų ugniagesiai, teigė, jog spynų atrakinimo specialistas jau buvo atvykęs, tačiau niekuo padėti negalėjo.

Ugniagesiai gelbėtojai, atskubėję nurodytu V. Krėvės prospekto adresu per šešias minutes, išlaisvino „Volvo“ kalinį per penkiolika minučių. Jis išvaduotas, išdaužus automobilio durelių stiklą.

Ugniagesių gelbėtojų suvestinių pranešimas apie šį keistą įvykį baigiamas tuo, kad išlaisvintasis perduotas medikams.

Tačiau Kauno policijos, kuri taip pat buvo siųsta į šio įvykio vietą – neatmetant, kad situacijos įkaitas galėjo būti įlindęs ne į savo automobilį ir tapti jo kaliniu, suveikus „slapukams“, atstovė, pradėjusi nuo to, kad atvykusius jos kolegas pasitiko šio 50-mečio žmona, teigė, kad jį apžiūrėję greitosios medikai jokių sveikatos sutrikimų nenustatė. Nors automobilio savininkas ir buvo akivaizdžiai sušalęs. Tačiau, ar tikrai išsėdėjęs neužvestame automobilyje parą laiko, kaip buvo teigiama, skambinant telefonu 112, policija nesiaiškino, nes konstatavo, kad tai, ką spėta išsiaiškinti, nėra nusikaltimas. O išlaisvintasis, apie kurio galimą neblaivumą nei policija, nei ugniagesiai gelbėtojai žinių neturi, teigė, kad pametė salone automobilio raktelius. Ir niekaip jų nerasdamas, negalėjo išlipti iš automobilio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų