Incidentas Petrašiūnuose: dingus elektrai sustojo troleibusai

  • Teksto dydis:

Penktadienį priešpiet Petrašiūnuose susiformavo viešojo transporto eilės, o tai buvo sukėlę nepatogumų ir jo keleiviams, ir kitiems eismo dalyviams.

Iš pradžių manyta, kad taip nutiko dėl R.Kalantos g., netoli žiedinės sankryžos, galbūt nutrūkusios kontaktinės linijos.

„Kauno autobusų“, kuriai patikėtas visuomeninis susisiekimas mieste autobusais ir troleibusais, viešųjų ryšių specialistė Patricija Elžbieta Zarankaitė portalą kauno.diena.lt informavo, kad linija nebuvo nutrūkusi, tačiau įvyko kitas incidentas.

„Nukritus vieno troleibuso srovės nuėmėjams, įvyko trumpas jungimas, dėl to 20 min. kontaktiniame tinkle dingo elektra. Nutrūkus elektros tiekimui troleibusų vėlavimai buvo nežymūs. Šiuo metu problemos tinkle jau nebėra“, – komentavo „Kauno autobusų" atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>>Vakarų europoje

>>>>Vakarų europoje portretas
Netiesa. Naujos troleibusu vakaruose linijos jau netiesiamos ir po truputi uzdarinejamos. Bet kadangi visi jie turi autonomine eiga (isskyrus LT), jie vazineja ir tais marsrutais, kur nera kontaktiniu laidu. Taciau mano manymu dyzeliniai autobusai bus pakeisti i elektrinius pirmiau, nei troleibusai bus uzdaryti.

nu ir kas cia tokio

nu ir kas cia tokio portretas
pajudekit pesti pavaiksciokit,iprate tik vaziuoti geda

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
----Pasiduodu.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių