Domeikavoje „Volkswagen“ taranavo kebabinę

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytas Kaune ir jo apylinkėse – ypač ūkanotas. Daugelyje vietų eismo sąlygas sunkina rūkas. Galima spėti, kad tai tapo ir eismo nelaimės Domeikavoje priežastimi.

Kauno policijos duomenimis, penktadienį apie 7.03 val. Domeikavoje esančioje Bažnyčios g. lengvasis automobilis „Volkswagen“ taranavo medinį kebabinės pastatą.

Į nelaimės vietą atvykę pareigūnai patikrino vairuotojo blaivumą – alkotesteris parodė nulius.

Laimė, per avariją žmonės nenukentėjo, o vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Portalas kauno.dena.lt primena, kad penktadienio rytą pietų bei vidurio Lietuvoje, ypač Kauno apskrityje, susiformavęs stiprus rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia tik 50 metrų.

Kaip pranešė Eismo informacijos centras, valstybinės reikšmės kelių dangos Lietuvoje daugiausia sausos, vietomis yra drėgnų kelių ruožų.

Šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 iki 6 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną lietaus nenumatoma. Aukščiausia oro temperatūra nuo 6 iki 10 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: Domeikavakebabinėįvažiavo į kebabinęeismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Meras

Meras portretas
Ka Jus cia nevisprociai komentuojat... tai dar pastumkit ir ant gaisrininku kurie buvo atvaziave ir metalus pjauste nes masina buvo pasikabinus ant tvoreles. Zmones savo darbus dirba. Geriau pasakykit ant kiek "mudaku" turi but kad tokioje vietoje ivaziuot i pastata...

Vyga

Vyga portretas
Policija tik ta ir sugeba, baudžia neatsižvegdama į aplinkybes. Kam visai ją kviesti jeigu niekas nenukentéjo. Tvarkausi per draudimą ir viskas.

BBD

BBD portretas
Tai mažai įvarė, reikia visai naikint tą kebabinę, galėtų fūra kokia nušluot. O milicija jo, dirba savo darbą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių