Per dvi paras mieste ir rajone – penki eismo įvykiai su elektriniais paspirtukais, dviračiais

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, daugiau kaip pusė šių eismo nelaimių įvyko dėl minėtas transporto priemones vairavusių asmenų kaltės. Tradiciškai buvo tarp jų ir neblaivių.

Nelaimių sąrašas pradedamas antradienio ryto įvykiu Vilijampolėje – Varnių gatvėje, kuomet apie 8.40 val. iš kiemo automobiliu „Opel Insignia Sports Tourer SW“ išvažiuodama 38 metų moteris partrenkė šaligatviu elektriniu paspirtuku važiavusį 37 metų vyrą. Šis neišvengė sužalojimų.

Dar vienas eismo įvykis, kuriame dalyvavo elektrinis paspirtukas, tądien užregistruotas Garliavoje – Liepų gatvėje. Apie 16.25 val. ten automobilis „Renault Megane Scénic RX4“, vairuojamas 57 metų vyro, susidūrė su priešpriešiais važiavusiu elektriniu paspirtuku. Nukentėjo pastarojo 42 metų vairuotoja.

Antradienį Kaune bei pakaunėje nukentėjo ir du dviratininkai. Iš viso tądien šalyje tokių buvo trys. Abiem atvejais nukentėjusieji – mažamečiai. Tądien šalyje sužeisti trys nepilnamečiai dviratininkai.

Apie 15.30 val. Kaune, Pramonės prospekte, į pėsčiųjų perėją dviračiu įvažiavusį 13-metį kliudė automobilis „Toyota Corolla“, vairuojamas 35 metų moters.

Apie 17.50 val. Kauno rajone, Domeikavos kaime, krovininis automobilis „Iveco“ (iki 3,5 t) kliudė iš šalutinio kelio dviračiu išvažiavusią septynmetę.

Dar vienas elektrinio paspirtuko vairuotojas nukentėjo Kaune trečiadienio ryte. Apie 7.45 val. Verkių gatvėje į prie pėsčiųjų perėjos sustojusio automobilio „Toyota Prius“ galą atsitrenkė neblaivus šia transporto priemone važiavęs senjoras. 65-erių nukentėjusiajam nustatytas 2,21 prom. girtumas.


Šiame straipsnyje: elektriniai paspirtukaidviračiaieismo nelaimėsavarijaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

PASPIRTUKAS NEKALTAS

PASPIRTUKAS NEKALTAS portretas
kad smegenu dezute tuscia... apmokestinimai draudimai baudimai registracija smegeninej smegenu nepadidins... nori vazinet- vazinek ismok keliu taisykles uzsidek liemene pirstines antkelius ir varyk... del sukeltu yvikiu ir pabegusiu paspirtukininku nepergyvenu - miestai pilni kameru radaru ir mentu trikoju.... paspirtukininkai nekalti jei mentai blogai dirba

V,L

V,L portretas
Visi šie atvejai ir ne šie atvejai rodo musu policijos neveikluma.......

jo

jo portretas
o kiek ivykiu su nukvakusiais beretnykais?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių