Dvigubas pareigūnų laimikis: ir padegėjas, ir turto prievartautojas – sulaikyti

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurių vienas įtarimas padegimu, o kitas – turto prievartavimu.

Pasak policijos, minėti vyrai fyrai figūruoja ir kitame ikiteisminiame tyrime. Abu tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Balandžio 24 d. apie 4 val. Kaune, Kovo 11-osios g. buvo padegtas automobilis „Opel Astra“, nuo kurio taip pat užsidegė ir šalia stovėjęs „Citroen C5“. Dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Tyrimo metu išaiškinta, kad vyras (gim. 1976 m.) savo pažįstamo automobilį padegė kito vyro (gim. 1977 m.) paliepimu. Kaip paaiškėjo, pastarasis vykdė ir kitas nusikalstamas veikas – gegužės 4 d. Kauno mieste iš kito vyro reikalavo 3000 eurų, priešingu atveju grasino susidoroti su juo pačiu ir jo šeimos nariais. Sumokėjus dalį sumos, vėliau, gegužės 15-16 d., grasino ir reikalavo dar 2400 eurų.

Abu vyrai kriminalistų buvo sulaikyti Kauno mieste gegužės 18 d. Už šias nusikalstamas veikas gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Abiems anksčiau teistiems kauniečiams įtarimai pareikšti ir kitame ikiteisminiame tyrime dėl narkotinių medžiagų platinimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Vakar vyrams paskirtos kardomosios priemonės – suėmimas 3 mėnesiams



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vitalij

Vitalij portretas
:D Kiek dauk mentu ir tik 2 zmones...

Ha ha

Ha ha portretas
Pasirodo dar atmatu like kaune.

Kęstas

Kęstas portretas
Tokius reikia nušauti sulaikant.Nes Lietuvos "humaniškas" teismas jį išteisins,kaip išteisino Jurbarko banditą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių