Eigulių gyventojas šiurpina priekabiautojas: policija bando jį surasti

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose kelios moterys pasidalijo istorijomis, kai Eiguliuose, viešojoje vietoje prie jų prisiartino vyrai ir pradėjo liesti, grabinėti. Apie tai buvo pranešta policijai.

Ieškomi galimi priekabiautojai

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovai patvirtino, kad skundas iš tiesų gautas, bandoma nustatyti galimai priekabiavusį asmenį.

„Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate nuo šių metų pradžios iki vasario 16 d. Jūsų minėtose vietose, Kaune, Šiaurės pr. ir Sukilėlių pr., gautas vienas pranešimas dėl galimo priekabiavimo.

Vasario 14 d., apie 19.45 val., Kaune, Šiaurės pr., du vyrai sustabdė moterį ir galimai priekabiavo. Pareigūnai pradėjo administracinę teiseną pagal LR ANK 481 str. (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas). Asmenys nustatinėjami“, – portalui kauno.diena.lt nurodė policijos atstovai.

Pareigūnai ragina netylėti ir visais atvejais, kai žmogus jaučia, kad jo atžvilgiu yra elgiamasi nederamai, daromas pažeidimas ar vykdoma nusikalstama veika, būtina nedelsiant pranešti policijai skambinant telefonu 112 ar arba elektroninių paslaugų sistemoje ePolicija (www.epolicija.lt).

Ne vienas atvejis

Primename, kad praėjusią savaitę portalas kauno.diena.lt skelbė kelių moterų istorijas, kaip viešoje vietoje prie jų prikibo vyrai ir pradėjo nederamai elgtis.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti moterų liudijimai, kaip pastarosiomis dienomis Eiguliuose jos susidūrė su maždaug 40 metų amžiaus vyru, kuris pradėjo jas leisti, grabinėti. Moterys pradėjo rėkti ir vyras greitai pasišalino.

„Trečiadienį apie 19.45 val. Šiaurės prospekte, ties „Circle K“ ir „Maxima“ buvau užpulta dviejų vyrų, kurie sustabdė ir pradėjo priekabiauti, liesti kūną. Šie „didvyriai“ apie 35-40 metų amžiaus, stambaus kūno sudėjimo, abu pliktelėję. Būkite atsargios, nešiokitės ašarines dujas“, – grupėje „Eigulių, Kalniečių gyventojai“ rašė viena moteris.

Netrukus pasipylė komentarų, jog panašių įvykių pasitaikė ir kitoms moterims. Kelios jų susisiekė su įrašo autore, dar viena savo istorija pasidalijo viešai.

„Man prie Klinikų stotelės pradėjo kažkoks vyras grabaliotis ir sekioti pačioje stotelėje, gaudyt žvilgsnį. Dar buvo laiko iki autobuso, tai nuėjau iki Akių klinikų stotelės, atsisuku, pasirodo, kad seka iš paskos. Jau ruošiausi fotografuoti, bet tada užkalbinau kitą netoliese buvusį vyrą, kad mane seka, rodžiau į tą, tai anas tada apsisuko ir nuėjo atgal“, – savo istoriją pasakojo kita moteris.

Man prie Klinikų stotelės pradėjo kažkoks vyras grabaliotis ir sekioti pačioje stotelėje, gaudyt žvilgsnį.

Jaučiasi nesaugiai

Žmonės diskutavo, kad Sukilėlių prospekte, ties „Circle K“ degaline, yra pastatyta sienelė, ten trūksta apšvietimo, sudaroma tokia tarsi akloji zona, tad iškrypėliams ten patogu pasislėpti. Visgi, įrašo autorė nurodė, kad sienelė iš tiesų probleminė, tačiau, jos atveju, įvykis nutiko gatvėje.

„Viskas vyko jau praėjus tą sienelę, einant pagrindine gatve, šaligatviu“, – vietą patikslino moteris.

Vietos gyventojai svarstė, kad gal degalinės teritorijoje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros bus užfiksavusios įvykį ir padės pareigūnams nustatyti galimą priekabiautoją. Visgi, gyventojai nesijaučia labai saugūs ir ragina vieni kitus saugotis.

„Aš kartais vakarais į soliariumą einu pro ten. Reiks vyro prašyt, kad lydėtų“, – rašė viena kaunietė.

„Nu dar gražiau… Dabar jau šuns naktimis tikrai nevedžiosiu. Gerai, kad jums laimingai baigėsi“, – rašė kita internautė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nijokinkit

nijokinkit portretas
Tai kodel nepagaunate to oskrypelio, jei esat net nufotografave ir netgi prie policijos.

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Ar senai jau bando?

Lauris.R

Lauris.R portretas
Tokius iškrypelius gerai atausti reiketu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių