Eiguliuose troleibusui taranavus savivartį sužaloti trys jo keleiviai

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę Kaune, Eigulių mikrorajone, įvyko eismo įvykis, kuriame dalyvavo troleibusas, krovininis automobilis ir pėščiasis. Pastarasis dėl to kaltas mažiausiai. Tačiau, medikų pagalbos prireikė trims visai niekuo dėtiems troleibuso keleiviams.

Pranešimą apie šį eismo įvykį Sukilėlių prospekto ir Žeimenos gatvės sankryžoje Kauno policija užregistravo 16.22 val.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, susidūrimas įvyko krovininio automobilio „Mercedes-Benz“ 63-ejų metų vairuotojui, degant   žaliam šviesoforo signalui sukant į dešinę stabtelėjus praleisti per pėsčiųjų perėją ėjusio pėsčiojo. Tuo metu į šio savivarčio galą atsitrenkė paskui jį važiavęs ir sustoti nespėjęs 12-ojo maršruto troleibusas, vairuojamas 38-erių metų moters.

Susidūrimo metu ne tik išdužo priekinis troleibuso stiklas, bet ir nukentėjo trys iš keturių juo važiavusių keleivių. Greitosios medikai į ligoninę išvežė 63-ejų metų moterį, 41-erių metų vyrą ir šio ketverių metų sūnų. Abu pastarieji – Afganistano Islamo Respublikos piliečiai.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Kaunesusidūrė troleibusas ir krovininis automobilissužaloti du žmonėsišvežti į ligoninę

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saule

Saule portretas
Nesaugu net vaikus leisti vaziuoti su troleibusu i mokykla.nes nezinia ar nuvaziuos sveikas su tokiais stabdymais vaziavimu

Ieva

Ieva portretas
Siaubas kaip troleibusai vazineja.jau baisu vaziuoti nes galima uzsimusti nuo stabdymo viduje

kiesa

kiesa portretas
Vakar buvo 3 o dabar2
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių