Eismą Kauno gatvėse trikdo masinė avarija, kitoje miesto vietoje – automobilis ant šono

  • Teksto dydis:

Apie pietus skirtingose miesto vietose įvyko eismo įvykiai, kurie sutrikdė sklandų transporto srauto judėjimą. Socialiniuose tinkluose žmonės dalijasi informacija, jog skirtingose Kauno gatvėse pradeda formuotis spūstys.

Vairuotojai praneša, kad Utenos gatvėje, važiuojant Kauno klinikų kryptimi, įvyko avarija, kurios metu automobilis apvirto ant šono. Dėl to eismas apsunkintas nuo Savanorių prospekto pusės.

Apie pietus Tunelio gatvėje įvyko dar viena avarija. Socialiniuose tinkluose kauniečiai teigė, kad galimai susidūrė keturi automobiliai, įvykio vietoje iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Šioje Kauno vietoje taip pat dėl avarijos automobiliai rikiuojasi į eiles, mat pravažiuoti yra sudėtinga.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad 11.33 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Utenos gatvėje, apsivertė lengvasis automobilis, gali būti prispaustų žmonių. Nuvykus pareigūnams paaiškėjo, kad susidūrė automobilis „Nissan Micra“, vairuojamas moters (gim. 1941 m.), ir „VW Sharan“, vairuojamas vyro (gim. 1966 m.). Abu vairuotojai blaivūs, užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

Dėl kito įvykio pranešimas gautas 11.40 val. Pranešta, kad Kaune, netoli geležinkelio stoties, susidūrė du automobiliai, vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

 


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijos kaunespūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Kanapes legalizavo ,bus dar ne tokių avarijų keliuose.

busistas

busistas portretas
kas dėl nuokalnės gatvės tai pirma eilė atitverta kėgliais kad sukantieji iš tvirtovės alėjos važiuotų nesustoję,brt ne jums buožgalviai tai suprasti,atsiprašau už gramatinę klaidą

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
utenos g. turėjo būti avarija ir dar bus , tai tik laiko klausimas , dar galėjote parašyti kiek būna avarijų nuokalnės g , nes krysa meras su taryba ir eismo organizavimo vadovu eiliniai parazitai , kurie ne tik kad negebėjo ir nenorėjo dirbti miestiečiams , nes neturi tam noro ir jiems tai nerūpi , kaip uždarinėji tiltus ir žiedus , reik nors truputi pagavoti . Na o tunelio tai ten užprogramuota , nes kaip jau minėjau eismo organizavime parazitai , o greičio matuoklius stato kitoje gatvėje kur jie net nereikalingi .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių