Gatvės konfliktas dėl šuns gali virsti baudžiamąja byla: yra ir sunkinančių aplinkybių

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare net trys Kauno policijos ekipažai skubėjo į Kovo 11-osios gatvę raminti dėl šuns sukonfliktavusias dvi poras. Atvykus paaiškėjo, kad kai kurie iš šio incidento dalyvių turi ir daugiau nuodėmių.

Kaip jau rašyta, apie šį apsižodžiavimą, pasibaigusį apsistumdymu, viešoje vietoje pareigūnams buvo pranešta apie 20 val. Pirminiais duomenimis, policiją iškvietė kažkas iš praeivių.

Skambinusiajam su šiuo incidentu susijęs keturkojis taip pat atrodė agresyvus. O, pasak Kauno policijos atstovės, pagal tai, ką pavyko išsiaiškinti į įvykio vietą atskubėjusiems jos kolegoms, šis konfliktas kilo dėl to, kad šuo buvo be antsnukio. Dėl to sukonfliktavo dvi poros, pagal amžių vieni kitiems tikę į tėvus ir vaikus.

Šunį vedžiojo vyresnė pora – 50-metis vyras ir 45-erių moteris. Su jais dėl to, kad šuo – be antsnukio, apsižodžiavo 23-ejų mergina ir 21-erių vaikinas.

Besiaiškinant šio incidento, apie kurį abi pusės pasakojo skirtingai, aplinkybes vietoje, paaiškėjo ir, kad vedžiojusieji šunį – neblaivūs. Abiem nustatytas vidutinis girtumas. Moteriai – 1,38 prom. Vyrui – 1,30 prom.

Skaitytojos nuotr.

Artimiausiu metu, anot policijos atstovės, atvykti apklausai į policiją turės visi keturi. Tokie šaukimai jiems buvo įteikti įvykio vietoje.

Nors kai kurie incidento dalyviai buvo linkę įrodinėti, kad prieš juos smurtauta, greitosios medikų pagalbos niekam neprireikė. Pareikšta, kad jos nereikia.

Kol kas pareigūnai dar sprendžia, kaip teisiškai įvertinti šį incidentą viešoje vietoje. Pradėtas aplinkybių patikslinimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už viešosios tvarkos pažeidimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba net jos atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šunis be antsnukių būtina šaudyti vietoje, o jų šeimininkams iš karto duotį į dūdą. Dažnai prideda proto...

For

For  portretas
Rimtai? Antsnukis reikalingas, nes didelis šuo? Nes pavojinga veislė. Nustokite pezet nesąmones. Toks lietuvių mentalitetas mažas. Su žinokit kada reikia antsnuki uždėti ir tada bandykit aiškinti. Veržiasi į parkus. Kur nori ir eini, jeigu šuo moka komandas. O visos babuskos apvalios su sava mažais ciucikas kurie loja ant kiekvieno žmogaus, laksto be pavadžio į visus šonus ir šika belenkur ir nk šūdą nerenka, normalu? Nu gi normalu, nes mažas šuo. Jis negali nk padaryt, a va didelis gali, nes jis didelis ir bijau. O ko bijau tai būtinai "losiu" kaip šuo: antsnuki, negalima vaikščioti ten ir ten, pavojingi!!!! Ach gaila man tu lietuvių, bet labiau gėda... Nes skaitosi tautiečiai

Lina

Lina portretas
Teisingai parašyta antsnukis , o ypač didesniems šunims - būtina...Bet priekabiavimas iš oro išvystė , tokį skandalą ...bet mūsuose tai ne naujiena .Jaunuoliai turbūt be takto , kaip ir visada ėmė priekabiauti ir štai policija turi į tai irgi atsižvelgti!
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių