Per girtų vairuotojų pasivažinėjimus apgadintos ir kitos mašinos, ir kelio atitvarai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kauno mieste ir apylinkėse rimtų nemalonumų prisidarė girti vairuotojai. Keli jų kliudė kitas transporto priemones, o vienas – kelio atitvarus.

Kaip praneša Kauno policija, naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 1.40 val., Kaune, Jonavos g., automobilių stovėjimo aikštelėje automobilis „Opel Zafira“ kliudė stovintį automobilį „Mercedes-Benz“ ir pasišalino iš eismo įvykio vietos. Netrukus radus automobilį „Opel“ ir nustačius vairuotoją, patikrintas jos blaivumas. Alkotesteris parodė 2,20 prom. girtumą.

Praėjus kiek daugiau nei penkiolikai minučių, apie 1.57 val., Kauno rajone, Užliedžiuose, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda 109 km, nustatytas dar vienas neblaivus vairuotojas. Policijos duomenimis, 38-erių vyro vairuojamas automobilis „Audi A6“ kliudė kelio atitvarus. Vairuotojui nustatytas 1,63 prom. girtumas.

Sekmadienio rytą, apie 9.22 val., Kėdainių r., Pelėdnagių k., kelyje Jonava-Kėdainiai-Šeduva 29 km, žiedinėje sankryžoje, 37-erių vyro vairuojamas automobilis „Renault Laguna“ kliudė priekyje važiavusį automobilį. „Renault“ automobilį vairavusiam vyrui, neturinčiam vairuotojo pažymėjimo, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,34 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik taip

tik taip portretas
veryga nejau baigiai kova su gerimu o vairuotojus tai pamirsai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių