Gyventojai prašo pagalbos: į vieną automobilį įsilaužė, kitas dingo

  • Teksto dydis:

Giraitės gyventojai prašo atsiliepti visų, galinčių padėti atpažinti ir surasti asmenis, kurie praėjusią savaitę trynėsi aplink automobilius, o po kelių dienų dar kitas buvo pavogtas.

„Gal netyčia atpažinsit kaimyną? Du parazitai slampinėja naktim ir vagia mašinas“, – socialinėje erdvėje rašė Giraitės gyventoja, pateikusi vaizdo kamerų įrašą su įtartinais tipais.

Nurodyta, kad dingo automobilis „Lexus is300“, stovėjęs  Giraitėje. Vaizdo įraše šis automobilis nefigūruoja, tačiau manoma, kad tai galėtų būti tų pačių naktinių veikėjų, besidomėjusių svetimais automobiliais, darbas.

Vaizdo įraše matyti, kaip niekadėjai specialia įranga bando užfikuoti raktelių skleidžiamus signalus, kad galėtų atrakinti dureles. Pavyksta patekti į vieną automobilių, tačiau įsėdęs vidun ilgai ten netrunka – išlipa ir dingsta.

„Lexus“ pasigesta vasario 14 d., o vaizdo įrašas, kuriame matosi, kaip naktį aplink transporto priemonę įtartinai sukiojasi asmenys, užfiksuotas vasario 12 d.

Policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad gautas pranešimas dėl minėto automobilio vagystės ir yra atliekamas ikiteisminis tyrimas.

„Automobilis dar nerastas. Šiuo metu intensyviai atliekami ikiteisminio tyrimo veiksmai“, – pirmadienį vakare komentavo O. Vaitkevičienė.

Anot jos, į pareigūnus kreiptasi vasario 15 d. apie 10.15 val. Gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Giraitės kaime, pavogtas baltos spalvos automobilis „Lexus“ (2015 m.).

Kaip pranešė policija, peržiūrėjus duomenų bazėse, 2019 m. Giraitės kaime registruotų automobilių vagysčių nebuvo. 2018 m. užfiksuota viena vagystė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
Vyrai kai azuolai o dorbt nenori nieko nemoka

...

... portretas
Kol jie sėdėjo tiurmoj, juos nemokamai maitino, o ką jiems dabar daryt?.. :s

A

A portretas
Maziausias srokas butu penki metai be teises ankaciau iseiti tikrai sumazetu tokiu nusikaltimu,o dabar bauda arba arestas keliem menesiam.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių