Į „Megą“ užsukęs vagis nugvelbė ausines: nuostolis – beveik 800 eurų

  • Teksto dydis:

Kaune toliau siaučia vagys. Policija ieško, kas prekybos centre pasisavino dvejas ausines.

Kauno policija atlieka tyrimą dėl vagystės – rugsėjo 2 d. gautas pranešimas, kad rugpjūčio 29 d. Islandijos pl., „Megoje“, iš parduotuvės buvo pasisavinta prekių (dvejos ausinės) už 759,98 eurų. Vaizdo stebėjimo kamerų buvo užfiksuotas vyras, galintis turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 60676 arba rašyti el. paštu irma.saveike@policija.lt.

Už vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hd58x/hd650s owner

hd58x/hd650s owner portretas
lietuvoje brangiausios uznatytos buvo lygtais ath-ad2000x vietoje parduodamos nebent pamirsau kitus variantus.

Jonas

Jonas portretas
Kodėl gyventojai turi ieškoti parduotuvių vagis, kuriose gyventojai yra apgaudinėjami. Už tara kuria grąžina atgal i taromatus moka kelis kartus.Už kiekvieną pakuotę žmogus sumoka pirkdamas prekę,nes i prekės kainą yra ikunkuliuota ,paskiau kurią susigrąžina 0.10 cent.moka dar kartą.I prekes kainą įeina prekes pokuotės kaina,buvo sakoma ji įskaitoma tam ,kad verslininkai apmokėtų prekių pakuočių utilizavima,Taciau žmogus moka ir moka uz prekių pakuočių utilizavima,už jų surinkimą ir išvežimą.Manau ši klausymą turėtų apsvarstyti seimo nariai nes taip būti negali. Pakuočių sunaikinimu ir surinkimu turi pasirūpinti produktų gamintojai ir neturi pirkejas kelis kartus mokėti uz verslininkų pelno dali.Sioje srityje yra negerai manau atejo laikas apžvelgti minėta problemą.

samas

samas portretas
Galima gauti ir už 4 tūkst. eurų, pav. Audio-Technica ATH-L5000
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių