Į Partizanų gatvę lėkė ugniagesiai gelbėtojai: evakuoti daugiabučio gyventojai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Kaune kilo gaisras. Į Partizanų gatvę išsiųstos gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos, iš daugiabučio buvo evakuojami gyventojai.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdyba apie 13.30 val. informavo, kad Partizanų g. 16 dega butas, per langą veržiasi dūmai.

Nedelsiant į įvykio vietą išskubėję ugniagesiai gelbėtojai sulaukė informacijos, kad degančiame bute gali būti žmonių.

Atvykus į nelaimės vietą buvo nuspręsta evakuoti gyventojus. Į butą patekta išlaužus medines duris.

„Ugniagesiai gelbėtojai suformavo grandį ir su gesinimo švirkštu eina vidun“, – apie aktyvius veiksmus pranešė ugniagesių atstovai.

Apie 13.43 val. pranešta, kad gaisras likviduotas.

„Vieno kambario bute degė spinta, buvo uždūmintos patalpos, prieškambaryje prie vidinio lietvamzdžio degė medinės apdailos lentelės. Viduje žmonių nebuvo“, – reziumavo ugniagesių atstovai.

Dūmų detektoriaus namuose nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buves gyventojas

Buves gyventojas portretas
Kažkada teko gyventi šiame bendrabutyje. Tuomet dar ten gyveno normalios šeimos, statėsi namus, kooperatinius butus. Buvo budinčios, vedėja, kažkokia tvarka buvo. Dabar gyvena ten kaip kas išmano, vieni moka kiti sako skolingi už elektrą, patarnavimus. Bendras plotas susidaro didesnis, nes iskaičiuoja ir beęndra laiptinių plota. Liko tik tie žmogeliai, kurie neistengė isigyti savo būsto, matosi kad bendrabutis nuo to laiko ma-ai kas pasikleitė, langai baisūs, užuolaidos nuo caro laikų virtuvėje, tiesiog primena sovietinį laiką , tarsi jis sustojo iki šios dienos.

Čia tarp kitko

Čia tarp kitko portretas
Nelinkėkit nieko bloga renovuotiems namams ,vis tik apgauti ,bet žmonės juose gyvena.Būtų baisiau kaip Anglijoj degė daugiaaukštis .

Tam o koks tas namas

Tam o koks tas namas portretas
Atnaujintuose namuose naujos komunikacijos. Taip kad logiškai mąstant mažiau šansų užsidegti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių