Pereiti į pagrindinį turinį

Dvigubas pareigūnų laimikis: įkliuvo ir ieškoti vagys, ir moteris su narkotikais

2022-04-21 07:59
DMN inf.

Kauno policijos pareigūnai, ieškodami vagystę įvykdžiusių asmenų, rado ne tik juos, bet ir narkotikų.

Kauno policijos nuotr.

Balandžio 15-osios vakarą, apie 22.50 val., Julijanavos gatvėje, iš didelių gabaritų ir pavojingų atliekų priėmimo aikštelės, prakirpus tvorą, buvo pavogti ten esantys metalai. Kokia buvo padaryta turtinė žala, tikslinama.

Kaip skelbia Kauno apskrities policija, ieškodami metalus pavogusių asmenų, policininkai netrukus sulaikė 40-metį vyrą. Kitas to paties amžiaus asmuo buvo sulaikytas namuose Aleksote.

Abu sulaikytieji policijos pareigūnams jau yra žinomi.

Atliekant kratą vagyste įtariamojo vyro namuose, Veiverių plente, pas kartu buvusią 43 metų moterį pareigūnai aptiko, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nemuno policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Už įvykdytą nusikalstamą veiką vyrams gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų, o moteriai laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų