Ieškomas vyras: išėjo iš socialinės globos centro Apuolės g. ir nebegrįžo

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai vykdo 38-erių vyro paiešką. Ji iš socialinės globos centro, esančio Kaune, Apuolės g., išėjo kovo 17 d. apie 16.15 val. ir iki šiol negrįžo.

Vyro požymiai: apie 170 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, mėlynų akių, trumpų šviesių plaukų. Išeidamas vyras vilkėjo juodos spalvos kelnes ir languotą striukę, avėjo juodos spalvos sportinius batus.

Asmenis, žinančius vyro buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8700 60664 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
ir nuo vaistų ir nuo bado žmogus gali ištinti - tyčiojatės patys iš savęs, feibukiniai vatingalviai

Gaila

Gaila portretas
Zinojau sita zmogu nuo jaunystes, jis neturedavo draugu, budavo vienas eidavo per Apuokes g. su magnetofonu ant peties. Visai nepiktybinis, augo globos centre, turejo negalia. Labai gaila jo, tikiuosi jis sveikas ir gyvas. Pries kokius 7 metus ji buvo verte prie parduotuves prasyti is zmoniu pinigu (jauni zulikeliai), maciau kaip tik koks geras zmogus duodavo ir prie jo staigiai prieidsvo zulikelis ir atimdavo. Uzdarbiavo kazkas is jo negalios. Nesityciokit is zmogaus isvaizdos, jus nezinot koki kelia jam reikejo praeiti, garantuoju nei vienas nenoretumete susikeisti su juo gyvenimais ;) Gerbkime ir padekime silpnesniems uz save !! Niekada nezinom, kas mums atsitiks rytoj..

Alytiškis

Alytiškis portretas
Pas mus viena buvusį rajono policininką pūlinių vadino
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių