Įkaušusi šilainiškė į savo užstalę pakvietė ir specialiąsias tarnybas: jau šeštą kartą per metus

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare visa budinti Šilainių komandos ugniagesių pamaina išskubėjo į vieną Jotvingių gatvės devyniaaukštį. Ir tai buvo jau šeštas kartas per metus, kai po skambučio į Bendrąjį pagalbos centrą jie bergždžiai naudojo kurą ir savo brangų laiką, vykdami šiuo adresu.

Kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, 19.18 val. paskambinusiai moteriai esą reikėjo medikų pagalbos – ji skundėsi silpnumu ir teigė, kad namuose – gaisras, jie skęsta dūmuose.

Po tokio pagalbos šauksmo įvykio vieton buvo pasiųsti ir ugniagesiai gelbėtojai. Įvertinus, kad, pagal nurodytą adresą, jis sklinda iš Jotvingių gatvės devyniaaukščio, į įvykio vietą išskubėjo visos trys Šilainių ugniagesių komandos autocisternos ir jų kolegų iš dar vienos Kauno ugniagesių komandos automobilis.

Atvykus nurodytu adresu, konstatuota, kad jokio gaisro nėra. Jame rasti asocialūs asmenys. Visa kompanija buvo neblaivi. Ir atsisakė prisistatyti.

Anot Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, nuo pernykščio rugpjūčio tai – jau šeštas melagingas iškvietimas nurodytu adresu. Skambina arba vyras, prisistatantis tuo pačiu vardu ir pavarde, tačiau iš skirtingų telefonų, arba taip pat vis prisistatanti moteris.

Pavyzdžiui, vieno pernykščio rugsėjo vakarą vyriškis pranešė, kad gavo informaciją iš kaimynės, jog šiame bute – gaisras, o jo viduje – situacijos įkaitais tapę trys moterys ir du vyrai. Ir tada jokio gaisro nebuvo, tačiau rasta neblaivi kompanija, tesugebėjusi paaiškinti, kad šiuo skambučiu jie norėjo išsikviesti dėl jiems vieniems suprantamos priežasties policiją.

Nuo šių metų balandžio estafetės lazdelę iš vyro perėmė moteris. Apie tai, kad dega minėtas butas, ji pirmą kartą melagingai pranešė vieną šiųmečio balandžio naktį, apie 4 val.

Belieka užjausti šio devyniaaukščio gyventojus, matančius specialiųjų tarnybų švyturėlius bei girdinčius jų automobilių sirenas ir naktį, ir dieną, nes vienas kartas gali ir nemeluoti.

Asociatyvi BNS nuotr.

Administracinių nusižengimų kodeksas už Bendrojo pagalbos centro trukdymą, žinant, kad pagalba nereikalinga, numato įspėjimą arba baudą nuo 90 iki 200 eurų. O už priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimą tokiomis pačiomis aplinkybėmis – baudą nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.

Tačiau, anot Kauno policijos atstovės, jos kolegos antradienio vakare į šį skandalingai pagarsėjusį Jotvingių gatvės adresą Bendrojo pagalbos centro nebuvo siųsti.

Gal todėl tokie neblaivių asmenų išsišokimai ir nesibaigia?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventojas

Gyventojas portretas
Šita chebryte jau seniai terorizuoja tiek visą namą, tiek rajona, tiek visas įmanomas tarnybas, ir niekas jiems nieko absoliučiai negali padaryti, žinant tai, jie pastoviai toliau daro tą patį, nėra jokios galimybės sutramdyti juos, įstatymų jiems matomai nesugalvota. Čia tokios pirmųjų Šilainių "žvaigždės" , visi žino tikriausiai kas čia gyvena.

Vartotojas

Vartotojas portretas
Nu geras ką tik vėl atvažiavo tenai:)

pikta

pikta portretas
Negi negalima idiotų sutramdyti ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių