Išpardavimų savaitgalį – chaosas „Akropolio“ aikštelėje

  • Teksto dydis:

Galimybė pigiau apsipirkti kai kuriems visai susuka galvas, kad net nepagalvojama apie galimas pasekmes aplinkiniams. Vakar ir šiandien Kauno „Akropolyje“ siaučiant didžiajam nuolaidų virusui portalo kauno.diena.lt skaitytojai praneša, kad prekybos centro aikštelėje įsivyravo chaosas.

„„Akropolio“ antras aukštas, „Volvo“ blokuoja eismą, negana to, dar ir BMW užstatė pravažiavima... Viešinkit tokius, kurie nemato ženklų", – suglumęs dėl kai kurių vairuotojo elgesio rašė skaitytojas.

„Taip, „Jamam“ dienos, bet vietos gi užteks visiems“, – pridūrė vyras.

Anot jo, abu automobiliai trukdo visiems, kas nori išvažiuoti. „Dar dar galima bandyti lįsti pro „Volvo“, bet BMW užstatė taip, tai niekas negali važiuoti“, – aplinkinių reakcija pasidalijo skaitytojas.

Jis teigė apie situaciją aikštelėje nepranešęs „Akropolio“ administracijai.

Prieš nuolaidų dienas buvo paskelbta, kad per jas automobilių stovėjimas daugiaaukštėje aikštelėje bus neribotai nemokamas.

Rugsėjį Kauno „Akropolis“ pradėjo griežčiau kontroliuoti, kaip laikomasi automobilių stovėjimo aikštelės naudojimo taisyklių. Klientai automobilius statyti čia gali nemokamai, bet tik keturias valandas. Nuo penktosios valandos stovėjimas aikštelėje apmokestintas. Šią tvarką užtikrina kontrolės sistema, kurios anksčiau nebuvo. 

Kauno „Akropolio“ atstovai, atsakingi už parkavimą, portalui kauno.diena.lt teigė šiandien negavę nei vieno pranešimo dėl netinkamai pastatytų automobilių.

Sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, važiavimo tvarkos gyvenamosiose zonose ir kiemuose pažeidimas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d. užtraukia vairuotojams baudą nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Agne, sakai atpizdintum? Tai gal tu taip ir prisiparkavai? Nesamoniu nesnekek, laido ritere. Realybej net nemiauktelum. Realiai jei tau cia normaliai prisiparkavo, tai tokioms kaip tu nezinau kaip isdave teises, tikriausiai daug pinigu sumokejai, kad jas isvis turetum, atpizdintoja.

Agnė

Agnė portretas
Anonimas, man pradurtum padangas, tai taip atpyzdinčiau, kad maža nepasirodytų.

As

As portretas
Kaip tik su bmw taip ir dalb..jobas. galvoji savo toj dezej metalo sedi su bmw zenkliuku ir viskas tau galima ,bet deja nera taip issigimeli. Su savo ta buka puodyne kuria vadinama galva isimink tai.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių