Pereiti į pagrindinį turinį

Istorinėje Kauno vietoje – iškalbingas radinys

2022-02-15 13:24
DMN inf.

Šiandien Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie neeilinį radinį ties Petrašiūnų holokausto vieta. Pirminė informacija apie tai priminė liūdnai pagarsėjusių 90-ųjų kasdienybę.

Praeiviu prisistatęs asmuo apie 13 val. pranešė, kad prie Energetikų gatvėje esančios į Kultūros vertybių registrą įtrauktos atminimo stelos, primenančios apie 1941-aisiais čia vykusias kraupias žudynes, stovi sudegęs automobilis „Audi“. Panašu, kad ugnis jį nusiaubė prieš savaitę.

Šiandien ties šia istorine vieta yra uždara motokroso trasa, saugoma užkardo, ir kažkada čia veikusios įmonės pastatai, kuriuose ir šiandien kažkas vyksta.

Į šią nuošalią vietą, užregistravus pranešimą apie neeilinį radinį joje, išskubėjo tik Kauno policijos pareigūnai, kurie bando išsiaiškinti šio automobilio savininką.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Neatmetama, kad vėliau gali prireikti ir Kauno ugniagesių gelbėtojų pagalbos – bandant nustatyti, dėl ko kilo gaisras.

Pirminiais duomenimis, aptikti šio automobilio, kuris buvo be valstybinių numerių, identifikacijos numerio pareigūnams nepavyko. Tačiau šie nelinkę nuleisti rankų.

Pareigūnai prašo ir visuomenės pagalbos. Jeigu, ką nors matėte ar turite kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašoma paskambinti telefonu 112.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų