Įžūli vagystė Pramonės prospekte: kaunietė pasigedo dviračio

  • Teksto dydis:

Paskutinę pavasario dieną kaunietė Pramonės prospekte pasigedo dviračio. Įžūli vagystė įvykdyta penktadienio popietę prie verslo centro.

Gegužės 31 d. apie 15 val. Kaune, prie Pramonės prospekte 4D esančio verslo centro buvo pavogtas kalnų dviratis „Haibike Attack“ SL 27.5 (rėmo spalvos – mėlyna ir balta).

Moters teigimu, dviratis buvo prirakintas. Vagis nukirpo spynos trosą, numetė jį ir nurūko. Nors šalia buvo kitas dviratis, bet pasirinko šį.

Vyrą, pasisavinusį transporto priemonę, užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros. Nukentėjusi dviračio savininkė kreipėsi į policiją. Vagišiaus ieško pareigūnai.

Dviratis yra ir registruotas, ir žymėtas policijoje.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad penktadienį policija gavo pranešimą apie pavogtą dviratį. „Prie jo pridėtos ir nuotraukos“, - sakė budėtojas.

Visus, galinčius suteikti reikšmingos informacijos, ar pastebėjusius, kad bandoma parduoti pavogtą dviratį, kaunietė prašo informuoti tel. nr. +37069692402.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
patys ipratino prie citybee tai gal sumaise zmogelis..............

Ranka nukirsti pagavus

Ranka nukirsti pagavus portretas
Bet ne - nehumaniska . Uztai ir gyvename apsupti vagiu ir atmatu .

dviračių vagystės baigtusi

dviračių vagystės baigtusi portretas
bet policija nenori, kad baigtusi dviračių vagystės. Dviračius tol vogs, kol nebus įvesta visuotinė dviračių registracija policijoje. Registruojant dviračius turi būti pateikti dviračio įsigijimo dokumentai. Jeigu pirktas iš privataus asmens, būtina nurodyti dviračio pardavėją.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių