Įžūlūs vairuotojo manevrai neliko nepastebėti: gal jam „tapkė“ užstrigo tarp pedalų?

  • Teksto dydis:

Į spūstį patekęs „Audi“ automobilio vairuotojas kantriai laukti nepanoro. Apvažiuoti kitas transporto priemones jis pasirinko kirsdamas ištisinę liniją – taip pažeisdamas Kelių eismo taisykles (KET).

Vaizdo įrašu ketvirtadienio vakarą pasidalyta socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Reidas“.

„Kaunas. Utenos gatvė. Kai esi kietesnis už kitus, nes, na, tavo mašina yra kiečiausias dalykas pamatytas šiandien Kaune. Ir visi tai turi žinoti“, – rašoma socialinio tinklo paskyroje.

Po vaizdo įrašu pasipylė internautų komentarai.

„Apvažiavo trukdančius eismui“, – brūkštelėjo komentatorius Vidas.

„Nejaugi dabar bus palaikančių?“ – klausė Raimondas.

„Gal jam tapkė užstrigo tarp pedalų“ – svarstė kitas internautas.

„Aukštas pilotažas“, – situaciją komentavo Asta.

Primename, kad ištisinės linijos kirtimas ir įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant KET reikalavimus užtraukia 60–90 eurų baudą. Taip pat gali būti atimta teisė vairuoti nuo vieno iki trijų mėnesių. Tokiu manevru kelyje sukėlus pavojingą situaciją bauda siekia nuo 170 iki 230 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Artas

Artas portretas
Sio auto vairuotojas ypac izulus... Pazystamas auto...Man vaziuojant kairia juosta, pries "nosi", uzsidegus zaliam sv. signalui is desines juostos pasuko i kaire, nors is tos juos tos buvo galima sukti tik desinen ... Taip pat atkreipiu demesi, kad kovo 11 - barsausko-... rate, ypac daznai po10 val vakaro, balta auto pastoviai vaziuoja ratu is desines krastines juostos, kur tai leidziama daryti tik is kaires (trecios) eismo juostos, kirsdama net dvejas istisine linijas...

eismo

eismo portretas
toj vietoj reiketu padaryt 2 eismo juostas ant tilto uzvaziuot, nes ir taip siaubingai ten kisasi, kai visi stovi vienoj eilej ar tu planuoji i pirma juosta sukt desinen ar is trecios kairen. taip kad is principo jis teisingai pasielge- parode kad reikia 2 eismo juostu. Labiausiai ten kencia visuomeninis transportas atstovejes bendroj eilej kad pasuktu i kaire

Sigis

Sigis portretas
Kvailys ir tiek,parodė savo bukumą,tokiems teises atimti visam gyvenimui,be jo visiems būtu saugiau
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių