JAV paskelbė, kad N. Venckienė išleista iš kalėjimo

Jungtinės Valstijos trečiadienį paskelbė, kad buvusi teisėja ir parlamentarė Neringa Venckienė išleista iš Čikagos kalėjimo.

„Paleista: 11/05/2019“, – rašoma Federalinio kalėjimų biuro duomenų bazėje.

N. Venckienės sūnus trečiadienį paryčiais paskelbė, kad jo motina Čikagos oro uoste buvo įsodinta į lėktuvą.

Lietuvos teisėsauga atsisako nurodyti, kada N. Venckienė bus pargabenta į Lietuvą.

Lietuvos prokurorai siekia N. Venckienės grąžinimo, kad jai galėtų būti pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo, tvirkinimo, neteisėto informacijos rinkimo, piktnaudžiavimo vaiko atstovo teisėmis ir kitų nusikaltimų.

Buvusi teisėja ir Seimo narė tvirtina, kad šie kaltinimai yra politiškai motyvuoti.

N. Venckienė iš Lietuvos išvyko 2013 metais. Tais metais Seimas panaikino jos teisinę neliečiamybę.

Ji Čikagoje suimta 2018 metų vasarį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Greiciau greiciau i cype uzdaryt sita mociute, nes kaip matome nuotraukose , tai parveze ne venckiene , o kazkokia babyte.

natalija

natalija portretas
Kauno radijas tai pedofilo sesute sakai bus prisiminta kaip kas nesupratau priekvaiša mes prisiminsim tavo gimtaini kaip vaiku tvirkintoja parazita vaikučiu kankintoja ir tave išsigimeliu priedermes palikuone tai jau tokie mes lietuvos baudžiauninikai šiukše tu baisi

Geriausias darbo pasiūlymas

Geriausias darbo pasiūlymas portretas
Tai geriausias uždarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš keturis mėnesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau ....................>>>>>>>>>>>>>>> w­­­w­­­w.C­­­a­­s­­­h­­F­­­l­­­o­­­w77.C­o­m
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių