Pereiti į pagrindinį turinį

Prie "Girstučio" V. Šustauskas partrenkė merginą

2017-10-31 10:57
DMN inf.

Ubagų karaliumi tituluojamas buvęs  Kauno meras Vytautas Šustauskas antradienio vidurdienį sankryžoje ties "Girstučiu" automobiliu "Chrysler" partrenkė merginą. "Buvau apakintas saulės ir nepamačiau kaip ji išbėgo", – portalui kauno.diena.lt telefonu prisipažino Kelių policijoje užkluptas buvęs politikas.

Facebook grupės "Kur stovi policija Kaune" ir DMN nuotr. montažas

Pranešimą apie dar vieną eismo įvykį šioje avarijomis garsėjančioje Kovo 11-osios gatvės sankryžoje policija gavo 12.15 val.

72-ejų metų V. Šustausko vairuojamas "Chrysler" partrenkė aštuoniolikmetę, sukdamas iš Chemijos į Kovo 11-osios gatvę. Pasak policijos, nukentėjusioji kirto gatvę pėsčiųjų perėjoje, degant pėstiesiems tai leidžiančiam šviesoforo signalui. 

Anot greitosios medikų, partrenktai aštuoniolikmetei konstatuota galvos trauma. Pirminiais duomenimis, nesunki. Ji nuvežta detalesniems tyrimams į Kauno klinikas.

"Važiavau į turgų pirkti vaistų antrąja eismo juosta. Ji staiga išbėgo iš už pirmąja eismo juosta važiavusio ir sustojusio kito automobilio. Kokia tuo metu degė šviesoforo "akis" – nemačiau, nes mane apakino saulė. Dar bandžiau skubiai stabdyti, tačiau nespėjau", – sunkiai rinkdamas žodžius pasakojo į policiją pristatytas V. Šustauskas. Pirminiais duomenimis, įvykio metu jis buvo blaivus.

Anot buvusio politiko, jis vairuoja automobilį jau 50 metų, tačiau tai – pirmas kartas, kai partrenkė žmogų.    

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų