Pereiti į pagrindinį turinį

Juoda diena Kauno viešojo transporto keleiviams: įvairias traumas patyrė net keturi žmonės

2023-06-13 11:44
DMN inf.

Anot Lietuvos kelių policijos tarnybos, trečdalis visų pirmadienį šalyje užregistruotų eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės, susiję su Kaunu bei jo apylinkėmis. Čia tądien įvyko ir daugiau kaip pusė visų tokių nelaimių, kuriose pirmadienį dalyvavo viešasis transportas.

Asociatyvi E. Kinaičio nuotr.

Sąrašas pradedamas rytinio piko valandomis nutikusiu įvykiu vienoje Kauno viešojo transporto stotelėje, esančioje Pramonės prospekte. Joje apie 7.50 val. stabdant maršrutinį autobusą „MAN“ pargriuvo 82-ejų metų keleivė. Pirminiais duomenimis, jai skirtas ambulatorinis gydymas.

Ne taip, kaip planavo, pirmadienio ryte baigėsi ir trijų keleivių kelionė autobusu „Temsa“, vykusiu maršrutu Labūnava-Kaunas. Apie 9.50 val. Babtų apylinkėse esančioje magistralinio kelio A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda atkarpoje į jo galą atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs krovininis automobilis „Renault“ (iki 3,5 t), vairuojamas 23-ejų metų Lietuvos piliečio. Nukentėjo trys minėto autobuso keleiviai: vienuolikos metų berniukas bei 47-erių ir 64-erių metų moterys. Iš įvykio vietos jie visi buvo nuvežti greitosios medikų  apžiūrai į gydymo įstaigą, tačiau iš jos taip pat išleisti gydytis ambulatoriškai. Ar minėti asmenys įvykio metu stovėjo ar sėdėjo, o jeigu buvo pastarasis variantas – ar buvo prisisegę saugos diržais, dar tikslinama.

Pirmadienį Kaune užregistruotas eismo įvykis su nukentėjusiaisiais ir Neries krantinės dviračiu take. Jame apie 19.30 val. 41-erių dviratininkas kliudė susvirduliavusį pėsčiąjį, kuris susidūrimo metu pargriuvo. Apie galimą šio 81-erių metų senolio, iš įvykio vietos nuvežto į gydymo įstaigą, girtumą Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse, kurios, kaip akcentuojama, parengtos pagal pirminius duomenis, įvestus į Eismo įvykių informacinę sistemą, nepranešama.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų