Kantrybės išbandymas: ryte skubantys kauniečiai strigo milžiniškose spūstyse

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą į darbus skubantys kauniečiai turėjo apsišarvuoti kantrybe. Dėl eismo įvykio ant vadinamojo Muravos viaduko nusidriekė milžiniškos spūstys. Jas vairuotojai fiksavo ir kitur.

Apie sudėtingas eismo sąlygas nuo ankstaus ryto vairuotojai pranešė socialiniuose tinkluose.

„Muravos viadukas link Vilniaus – avarija. „Megos“ viadukas iš visų pusių užsikišęs“, – feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pranešė Vytautas ir pasidalijo nuotraukomis.

Jam antrino ir vaizdo įrašu pasidalijęs Paulius.

„Nuo „Megos“ link Vilniaus sunkiai juda transportas. Koją, matyt, pakišo naujos KET taisyklės“, – rašė jis.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad 6.50 val. ant vadinamojo Muravos viaduko įvyko masinė avarija – susidūrė net keturi automobiliai.

„Atvykus policijos pareigūnams vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją. Niekas nenukentėjo, vairuotojai blaivūs“, – teigė policijos atstovas.

Jo duomenimis, prie „Megos“ jos eismo įvykis šįryt nefiksuotas.


Šiame straipsnyje: spūstysavarija LTeismo nelaimėspūstys kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai seskit

tai seskit portretas
i visuomenini transporta tie skuban tys gal i darba, o gal tik savo vaikelius veat iki mokyklos duru, nes gyvenu prie mokyklos tai cia iki pamoku pradzios dar didesni kamsciai, dabar vaikuxciai iki mokykkla baigia yra veziojami teveliu ir super mamyciu, kuriu yra pagrindinis darbas vaikus i mokykla nuvezti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių