Karo aidas Dainavos daugiabutyje: kas jį paskelbė vietiniams gyventojams, aiškinasi policija

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakare vieno V.Krėvės prospekto penkiaaukščio laiptinėje nuaidėjo sprogimas. Į įvykio vietą išskubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai, ir policija.

Ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša, kad informaciją apie šį sprogimą jie gavo 20.20 val.

Laimė, atvykus jokio gaisro nebuvo. Tačiau laiptinėje aptiktas sprogęs plastikinis indas su skysčiu ir folijos gabaliukais.

Daugiau darbo turėjo policija, kuri pradėjo šio įvykio aplinkybių patikslinimą, po kurio spręs, ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu, jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Nors, pasak policijos atstovės, vizualiai joks turtas šio išpuolio metu nebuvo apgadintas, neatmetama, kad vėliau gali paaiškėti, jog nuostoliai vis dėlto buvo patirti.

Kol kas, anot policijos atstovės, dar nenustatyti ir įtariamieji.

Tačiau, pasak specialistų, panašius savadarbius įtaisus mėgsta gamintis nepilnamečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asta

Asta portretas
Koks karo aidas,na ir rašytojai.Atrodo kad 10 metu atgal,niekur niekas nevykdavo ypac lietuvoje.Apgailetini Lietuvos rašytojai,arba tiesiog nera apie ka rasyti,nes musu "brangiojoje"gimtineje nera kuo pasidžiaugti,vien tik skurdas ir lietuvaičių nerastingumas.Ir kas siai aviu bandai aktualu,tai negebejimas kovot.Tegul valdzia murgdo mus purve,bet tikrai nekovosim,kad geriau gyvent.

nminde

nminde portretas
didziausias vatnika senis landsbergis kur jis vln rusu laikais buta 6kambr gavo tikras ptriotas marsistas.

Paf

Paf portretas
Kokią nesąmonę žurnaliūgos ant straipsnio pavadinimo uždėjo. Lopai jūs nuo kada snarglių veiksmai karui priskiriami?;)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių